A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #21492 szerintem a 2. évad még megállta a helyét... az még szerintem kellően fordulatos volt és nem lett túlerőltetve... egyedül az nem tetszett, hogy jöttek a nagyobbnál nagyobb "halak"... elnökasszony/kínai csóka/cég, stb... ezzel kezdett erőltetett lenni, hogy azt hitte az ember, hogy a "legnagyobb gonoszt" helyretették, élhetik majd az életüket, de egy fenét... mindig lett egy felsőbb szint és akit addig húdegonosznak hitt az ember, az kismiska volt a következőhöz képest :) 2. évad végére lehetett volna 1 befejezést meg még fél tucat alternatívot tenni... :) lezárt lehetett volna... de így az lesz a vége, hogy a prison break névvel próbálnak eladni még pár sorozatot vagy tököm tudja... esetleg a még nagyobb lóvé reményében egész estés mozit csinálnak belőle, stb... :S a színvonal esését a forgatókönyvíró-sztrájk után vettem észre igazán... onnantól kezdett így visszaesni... :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami a legutóbbi részben legjobban felidegelt, az a következő: linc anyja tárgyalt az indiai csókával, aztán behozták neki a szaros post it-et, rajta a névvel/címmel... elolvasta, aztán otthagyta "véletlenül"... (hogy lincolnék odataláljanak a reptérre...) jó nagy ökörség volt... a sok ilyen szintű "véletlen" tud kiakasztani legjobban... egy bizonyos mértékig szerintem elmennek a véletlen egybeesések, mert valóságban is történnek hasonló dolgok... de a folyamatos, egész cselekményt befolyásoló véletlenekből van elegem... ja, meg a másik: a fickó, aki majdnem elkapta sáráékat már előre megkapta a fecnit a kódolt üzenettel (amit azonnal megtaláltak a pénztárcájában), hogy az adott reptéren lesz még dolga... miért nem mondjuk sms-ben kapta meg később a feladatot, miután elintézte a dolgát? sokkal célszerűbb és biztonságosabb lett volna... amatőr profik :S