A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
"szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot..."
tanuld már meg az "évad" kifejezést! :D
amúgy sztem, ha 1. évad végén zárták volna le, akkor klasszikus lenne a sorozat, mindenkinek ott pihenne a polcán (eredetiben, vagy másoltan), és évekig idéznénk belőle szövegeket, meg jeleneteket.
így meg a 2. évad vége fele kukába küldtem a már kiírt másfél évadot, mert fél történetet nem őrzök meg, de azzal együtt már teljesen elvész minden, ami jó volt benne.
elvitte volna őket Abruzzi gépe, aztán egy lezáró akciófilmben a testvérek bebizonyítják Linc ártatlanságát, visszapaszírozzák Bagwell-t a sittre (Sucre, C-Note megy a családjához, Abruzzi megtér, stb...), Sco+Linc pedig köt egy megállapodást a Céggel, hogy békénhagyják egymást. esetleg a filmbe lett volna a Cég fejvadásza Mahone, aki átáll és ő segít nekik eltűnni.
[most csak azt írtam le, hogy sztori szerint mi tett volna legjobbat a sorozatnak, tudom hogy ezek elsősorban pénzügyi befektetések és a sorsukat is ez határozza meg.]