11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    klisé hegyek, hová legyek? :S még a 2. és 3. sorozatnál nem győztem várni minden egyes részt... csomószor még feliratot sem vártam hozzá... most meg tegnap este kényelmesen megnéztem ezt a részt, ennyire izgat már... kb csak amiatt nézem, mert már alig van belőle és minden eddigi részt legalább egyszer láttam... ebben a 18. részben is ott volt lincoln kamu-megmenekülése... nagykövetségen pedig nem hiszem el, h nem volt 1 hangtompító a vérprofiknál? adtak volna 1-1 fejest mindhármuknak és berakták volna őket a szekrénybe, senkinek nem tűnt volna még fel egy darabig és nem kavarnák tovább a szart... sáráék lekapcsolásánál pedig a kivégzés előtt jöttek a nagy nézések, aztán mahone profi módon leszedte mindhárom céges ügynököt egymás után... nem hiszem el, h az első lövés után a maradék 2 nem keresett azonnal fedezéket és nyílt célpontot nyújtott (taps) misi anyja meg hogy felismerte a gyerek hangját a telefonban, amikor nem nagyon hallhatta egyébként :S szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot... csinálni kellett volna alternatív befejezéseket (2-3at simán lehetett volna...) és lezárni... túl erőltetett már az 1000szer ellőtt kliséáradat... sára meg terhes... hát igen... úgy szöknek, hogy fingani nincs idejük, de egy gyereket azért összehoztak... :) sára is várt-várt-várt mire megcsinálta a tesztet...