11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    ahogy látom kb fele-fele arányban van aki a befejezést szeretné, más meg a folytatást... :S én a befejezést szeretném akkor, ha: a mostanihoz hasonlóan csökkenne a film színvonala, mert semmi értelme erőltetni, ha nem megy... és a folytatást szeretném, ha minőségileg hasonlót tudnának adni, mint az első 2 évadban... habár ez mocsok nehéz, mert ott elég sok ötletet ellőttek... kb olyan ez, mint a matrix trilógia... az első rész volt ott is az etalon... a másik kettő pedig az elsőhöz képest felejthető volt... (mondom ezt úgy, hogy amikor kijött a matrix és megszereztem 99-ben videocd-n, akkor 1-2hónapon keresztül megnéztem minden este szinkron és felirat nélkül...)
    az a baj itt a szökésnél szerintem, hogy mostantól minél többet csinálnak belőle, annál laposabb lesz az egész... logikusan belegondolva: ott a cég... mögöttük van egy szép nagy technológiai/gyógyászati/stb előny, több tucat profi gyilkológép meg kurvasok pénz... és pont scofield-ék "csipet-csapatát" nem tudják nélkülözni? nagyon logikátlanná vált az egész és egyre erőltetebbek a részek... úgy hozzák össze a karaktereket, mintha egy kezdő mesélő csinálná szerepjátékos keretek között... "összefutnak a karakterek véletlenül egy kocsmában, ott beszélnek valakivel, aki elmondja nekik mit kell csinálni, azok megcsinálják és kész" :S