11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    látom ment ám a vita... én is azon a véleményen vagyok, hogy a színvonal szépen lassan csökken... és itt-ott már logikátlanul túl vannak erőltetve a csavarok... az rendben, hogy az első szériában a börtönből szöktek... akkor minden szál az elnökasszonyhoz(?) vezetett... a második szériában a börtönön kívül menekültek, Mahone ott volt a nyakukban, ekkor a szálak már egy felsőbb szintre vezettek, ahol az elnökasszony már senki volt... a széria végén (sejthetően) úgy nézett ki, hogy minden rendben: együtt a csapat és ott a pénz is... aztán jött a nagy szívás :S a 3. szériában pedig már elkezdték őket csicskáztatni: szórakozzanak a panamai börtönben és hozzák ki whistlert... itt már a cég lett az aktuális "gonosz"... simán elintézhették volna szerintem whistler kihozását azzal a technikai felkészültséggel, de nem gond... scofield-ékat csicskáztatták... (mellesleg itt már jöttek a "véletlenek" is szép számmal: pl lincoln és sucré csak úgy véletlenül összefutottak panamában...) a 4. szériában meg már ezt a scylla dolgot erőltetik nagyon... itt is őket csicskáztatják és ahogy valaki előbb írta: fél nap felkészüléssel betörnek olyan helyekre, ahova lehetetlen betörni :S ők mindent megoldanak... kb 1éve mondtam munkatársnak, hogy félek tőle, hogy addig nyújtják a sorozatot, hogy 30év múlva is szökni fognak... de akkor már a nyugdíjasotthonból, kerekesszékkel... :S nézem a sorozatot, mert jó... de kezd lassan erőltetett lenni... és nem akarom, hogy a végtelenségig húzzák, mert annak nem lenne értelme... valami frappáns befejezés kellene 1-2évadon belül... vagy félig befejezetlenül hagyni, az sem lenne rossz :) itt akik azt mondják, hogy "jó lenne, ha 1-2évadon belül vége lenne a sorozatnak", szerintem úgy értik, hogy ezek az okok miatt lenne jó, amiket felsoroltam... megelőzve azt, hogy lapossá válna az egész, mert annak semmi értelme nem lenne...