A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #20445 jaja... ez igaz... de érzem, hogy a színvonal szépen lassan csökken... nem kezdtem el nézni anno az 1. évadot, amikor ment a tv-ben... csak úgy a közepe felé belenéztem 1 részébe és ott megtetszett... (addig az rtlklubos előzetes alapján hülyeségnek hittem) aztán úgy voltam vele, hogy később megszerzem az egész évadot... és így is lett... 1. évad végig plusz 2. évad fele meglett és 1 hétvége alatt lenyomtam az egészet :) aztán utána remegve vártam mindig a következő részt... az első 2 évad szerintem hihetetlen jó lett... a 3. évad félbe lett hagyva egy időre, aztán hirtelen lezárták az ismert okok miatt... de ez nem lett már az igazi... most meg már a 4. évadnál a szökés nálam olyan megszokott keddi program lett, mint mondjuk a reggeli kávé... felkelek, megiszom, mert kell, de semmi extra... nem hoz úgy lázba a szökés sem, mint régen... amikor megnéztem 1 részt és már indítottam a következőt azonnal (vagy remegve vártam 1hétig a következőt... esetleg szidtam a köcsög baseballt, ami miatt csúszott 1-1 rész :))