A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #20441 de ha oldalra tépte, akkor jó eséllyel törnie kellett volna annak a fognak meg rondábban kellett volna kinéznie... :) na, mindegy...
jó ez a sorozat, de néha már erőltetettnek érzem a csavarokat... gondolok itt arra, hogy általában kiderül valakiről, hogy hiába tűnt úgy, hogy a jó oldalon állt, ez mégsem igaz... vagy fordítva... volt jópár ilyen csavar... :) (talán túl sok is...) nem csodálkoznék, ha kiderülne valamelyik régi szereplőről, hogy végig a másik oldalon állt, stb... nem lepődnék meg már ettől sem... pl sucré :) róla nem sokan gondolnának ilyet...
én spec várnék már egy frappáns befejezést vagy a 4. évad végén, vagy max az 5. végén... utána már szerintem túl unalmas lenne... mindig csak ígérgetik nekik a szabadságot, ugráltatják meg szívatják őket... mellesleg kiderül, hogy mindig van egy mégnagyobb hal... és szerintem ez csak a színvonal rovására megy... :S