11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    "hát rohadtul nincs igazad"

óó,hát ezt le sem kellett volna írnod,én már tudtam,hogy egyből ezt fogod mondani :) persze,hogy nincs igazam,csak neked lehet igazad.

igen,igazad van,nem vagyok én senki,hogy megmondjam mit tegyél vagy mit ne tegyél,de inkább csak tanácsoltam,ha te utasításként fogtad fel,hát az bizony probléma.

az meg hogy ilyen dolgokra visszaszólunk,hát persze,alap. szerintem ebben semmi meglepő nincs,de ahogy te is mondtad,máshol is ez van,és lévén,hogy ezt te tudod,ez így felér egy provokációval. és ne hidd,hogy majd a te kedvedért változtatunk a szokásokon,és nem szóljuk meg azt,ami nem tetszik.

ja,és most ennyi erővel én is mondhatnám azt,amit te is,figyelj,idézek: "méghogy én rinyálok? akkor ez mi amit te csinálsz?"
    nem én voltam az,akinek baja van a sorozattal,és ráadásul még ide is jön és elkezd róla sírni.de ha még egyszer,netán kétszer csináltad volna ezt,nem szóltam volna egy szót sem.

de mind1,felőlem írkáljad,csak hát szerintem a nagytöbbség úgyis úgy van vele,hogy kinemszarjale?