A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
öcsém...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Scofield miért nem patkolt meg... már vártam mikor jön a Csipkerózsikába illő csők Sarahtől amitől a Herceg felébred.... omg.
amúgymeg csak nekem tűnik egyértelműnek, hogy a végén a telefonos női hang tulajdonosa Michael anyja? őt műtötték meg ugyanúgy mikor neki is ugyanez volt a baja
rohadt sorozatírók, csak találtak egy eszközt amivel meg lehet jól kavarni a szart, és ami eddig történt, huss, egy tollvonással jelentéktelenné és/vagy igaztalanná válik
legyen még vagy 10 évad, mer annyira de annyira izgi... a végén kiderül, hogy tényleg a General Michael apja, a faternak hitt ember csak Linc apja, anyuci meg ribi volt, és félrekúrt a Generallal... sőt, a végén még az is kiderül, hogy a General mindenkit megkurt, még Sucre is a fia, sőt, még Westmoreland macskája is az ő termékenyítő anyagából fogant meg
én csak azt tudom mondani mint már lassan 2 évada folyamatosan: LEGYENMÁRVÉGE :D