A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Na ez kiraly volt.
Mikor T-Bag rakattintotta a bilicset en egyböl arra gondoltam, hogy eleg rossz terv, mert Abruzzi siman fejbelövi es levagja a kezet...
Meg szerencseje volt, hogy csak utobbi következett be.
------------
Kezlevagastol nem kapsz sokkot. Miert kapnal? Söt en ugy tudom, hogy nem is erzed elöször. Nekem egy haverom levagta a hüvelykujjat baltaval (kesöbb visszavarrtak neki) es ö sem erezte. Meg hülyeskedett is, hogy nicsak ott az ujjam. Lehet, hogy az egyfajta sokk volt, de nem ajult el, nem benult le semmi. Teljesen maganal volt.
Jo egy hüvejk nem olyan cool mint egy kezfej, de azert sok különbseg nincs közte.
A verveszteseg mar gazabb. Elegge lemegy a vernyomasa (naná) es szedül stb. Mondjuk nem is futott valami egyenesen...
Szerintem sem kerül ki a sorozatbol. Most jön csak igazan a "T-Bag visszavag" cimü attrakcio. Na meg kell a mani is.
-------------
Tweener jol csinalta. En meg mindig sajnalom es akkor is, ha Michael bedurvult, szerintem van mentsege. Egyszerüen tul akarta elni a börtönt. Az mas, hogy rossz metodust valasztott hozza. Azert egy baseball kartyaert senki nem erdemli meg azt, amit csori atelt...
En drukkolok neki meg mindig.
-----------------
Az elnöknö meg a pokolban fog egni az idök vegezeteig
-----------------
Logikus, hogy a gep elment. Mexikoi sorozatot gondolom senki nem akar nezni...