11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • chetory
    Sziasztok!

Az utóbbi pár nap eseményeit olvasgatva úgy gondoltam, hogy mi inkább kimaradnánk ebből az egész cirkuszból PB ügyben, mert már tök értelmetlen volt a vita, de egy mondat miatt ez most megváltozott.

Nem vitázni jöttem, de tényleg, csak, ha már rólunk is szó volt itt, meg a feliratunkról, hadd mondjam el a véleményemet és az érzéseimet.

Nagyjából úgy jön le az egész, hogy mi vagyunk a gonosz "hivatalos" fordítók, akik miatt Cement felirata nem kerülhetett ki a három, már korábban említett oldalra. Igazából, ahogy sokan írták, tök mindegy is, hogy a miénk kerül ki, hiszen, aki akarja, megnézi Cementével. (Akkor igazából nem is értem, miért ér minket támadás)
    Victorpictor volt, hogy már korábban is felkért minket, hogy segítsünk be a dupla, nyitó részek feliratozásában, valószínűleg ezért gondoltak ránk PBAddict-ék utódként. Nem vagyunk se kivételezettek, se puszipajtások. Segítő szándékkal elfogadtuk a felkérést.

Igen, mi délután 6 körül kezdtünk neki a fordításnak, és hajnal 2-re lettünk készen, mert munkahelyen nem lehet fordítani, ez van. Ettől még nem vagyunk se köcsögök, se szemetek.

Lehet minket utálni, leköpni, esetleg a feliratunkat szidni hibák, meg gyorsaság szempontjából, mert mi vagyunk a "hivatalos" fordítók. "Hivatalos" fordítók mindig is lesznek és szükség is van rájuk. Ezt mindenki akkor fogja megérteni, ha elkezd vinni egy sorozatot, dolgozik rajta 7-8 órát, és nem szeretné, ha a munkája feleslegessé válna. Na, ennyit a rizsáról :)

Viszont ezek után "megvádolni" minket azzal, hogy fogtuk a már meglévő másik feliratot és azt írtuk át, majd felraktuk sajátunkként, az már kicsit sok nekem. Mi nem ártottunk senkinek.

Soha nem csináltunk ilyet és nem is fogunk. Ha csinálnánk is, akkor jeleznénk a feliratban, hogy kinek az alapművét javítottuk, vagy használtuk fel alapnak.
    Plusz egy kicsit összenéztem a két feliratot, és nem is értem a vád alapját sem.

Ennyit szerettem volna mondani.

Üdv,

chetory