11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • szanand
    Ez nem elég? C-note billentyűzetéből:

"Sziasztok!

Elnézést kérek minden fantól akik várták tőlünk a feliratot, de sajnos a technika éber ördöge közbe szólt. 3 soron ként újra indult a gépem, aztán újra raktam mire kiderült h a táp a bibi. Hajnali 3ig sikerült eljutnom a nagy részéig, de sajna én is emberből vagyok (elfáradtam). A mai napom temetéssel telt , ezért nem volt időm. Mégegyszer elnézéseteket.

Azok akik elmondtak mindennek csak annyit tudok mondani, hogy nem csak ez van a világon. Mindenkinek van magánélete ami néha úgy alakul ahogy nem akarja... Eddig azt hiszem nem lehetett panasz a munkánkra és mindíg szállítottunk időre. Vannak sorik amikhez csak napok múlva lesz felirat... a PB nem ilyen és nem is lesz."

Nem hiszem, hogy ezen a fórumon kéne feliratról tájékozódni. Például a két feliratos fórumon van külön topic a feliratok értékelésének, ahol cement elmondhatta volna az észrevételeit, és ahogy azt Kelta is idézte (egyébként tőlem) nem ebben a hangnemben, mert "Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megb*sszák" (nem utalás a foglalkozásodra, így szól a mondás). Az meg másik dolog, hogy persze nem szép Seth-től sem, amiket mondott, de ő "már csak ilyen" by pyrohun (sztem egyikre sem magyarázat).

Ha gondoljátok töröljétek, de nem lenne fair a két fordítóval szemben, ráadásul talán némileg tanulságos is, és esetleg ezek után nem itt fognak offolni feliratügyben.