A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Szia
ami tele van hibákkal,az seth fordítása volt,mert amit én küldtem (később tényleg kiderült,hogy teli van hibákkal) ,azt egy másik szokésfan-es címre küldtem,és azt szerintem azt a mailt még a mai napig nem nézték meg :D nem is kell,rájöttem utána,hogy mekkorákat hibáztam benne.
én személyszerint hálás vagyok seth_grevennek,amiért lefordította beugróként,és mindenkinek ezt kell(vagy ezt kéne) tennie,de szerintem ezzel nincs is gond,csak valaki bedobott egy kritikát.ha úgy nézzük,igaza van mindenkinek: igaza van a fordítónak amiatt,mert hát milyen alapon kötnek bele a munkájába,amiért pénzt ő nem kap.igaza van cementnek,mert 1-2 hiba tényleg van benne,de hát még hivatalos dvd-n található feliratokban is előfordulnak hibák.igaza van kandurexnek,amiért nem adott pontot,ha pontozza vagy kibannolja,nem jön vissza bocsánatot kérni - mint kiderült,normális hangnemben is tud kommunikálni.igaza van annak,aki c-noteot védte,csak ez úgy lenne fair,ha szól,hogy bocsi,de most ne várjátok,nincs kedvem.ez korrekt lett volna,ugyanis nem mondhatják,hogy "miértnemcsinálodakurvaanyád??!!",nem ez a munkája,biztosan volt más elfoglaltsága,különben ha nem lett volna,biztosan lefordította volna.már eleve magának is,mivel neki is kényelmesebb így nézni a sorozatot.és igaza van annak is,aki várta c-notetól a feliratot,de csalódott,csak hogy nem kellett volna ide leírnia.legbelül lehet csalódott,ezt jogában áll megtenni,de senki ne rójja fel c-note számlájára,ha egy részt kihagyott.
tehát: mindenkinek igaza van valahol,csak mindenki azt hiszi,hogy csak neki lehet igaza,emiatt alakult ki a veszekedés.
[megmondta a frankót]
na,mostmár ON :D