11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • sethgreven
    nem tudom, írt-e valaki közben (biztos igen), write only mode-ban nyomom most is, és az utolsó pár hsz-t is már úgy írtam, tehát a válasszal ne fáradjatok.

szóval egy bocsánatkéréssel tartozom, és itt a hangsúly az "egy"-en van.
    az pedig a feliratok.hu oldalnak szól tőlük bocsánatot kérek, ha esetleg valaki az itteni viselkedésemet velük azonosította volna. és egyben kijelentem, hogy a "mai énemet" senki ne kösse ahhoz az oldalhoz, teljesen "partizán módon" okádtam a hülyeséget.

ott értelmes emberek vannak (nyilván én nem vagyok az - most már talán az ő szemükben sem), nem ilyenek, mint én.

bocsánatot kérek továbbá attól az embertől, akit itt idéztem a tudta és engedélye nélkül. pontosabban azért kérek tőle bocsánatot, mert ő azzal a hsz-szel azokkal szemben állt ki mellettem, akik azt mondták, hogy nem kellett volna "belepofátlankodnom" a fordításba, és különben is miért magázódik két szereplő, akinek nem kéne (vagyis, hogy hibáztam). tehát egy más kontextusban megírt dolgot idéztem. a lényeget vastaggal kiemeltem belőle, az engem dicsérő szavakat csak azért hagytam benne, hogy akik nem ismerik a fordításomat, azok egy kis ízelítőt kapjanak abból, hogy fordítói körökben egyesek milyen véleménnyel vannak a fordítói képességeimről.

lényeg a lényeg: engem lehet hülyének nézni, de a feliratok.hu stábját ne.
    nem azért említettem meg őket, merthogy azt gondoltam volna, hogy a hülyeségben mögöttem állnak, hanem mert ők tudtak volna érdemben hozzászólni a hibákhoz, és egyéb dolgokhoz, ha cement felvette volna az intellektuális kesztyűt, és nem kibújik (b)előle. illetve kérek mindenkit, hogy vegye észre, hogy amikor őket (f.hu) először megemlítettem, akkor még próbáltam értelmes diskurzusra invitálni az érintetteket.

aki ismer, tudja, hogy mi zajlott az utóbbi két napban, hogy én teljesen jó szándékkal fogadtam el a megtisztelő felkérést, és segítettem a felirat fordításában, és ehhez képest már fordítás közben is csak a sürgetést kaptam. PBaddictnak már az anyját szidta a sok majom emailben, amiért késik a felirat, az enyémet konkrétan senki nem szidta, de olyanokat kaptam én is közben, amit egy éppen segítséget nyújtó ember talán nem fogad kitörő örömmel, és amik ki is zökkentik őt.
    ezek után még le is szarozzák az embert olyanok, akik nem ismerik a munkáját, nem tudják, hogy csak úgy beszállni tényleg nem egyszerű dolog, meg úgy egyébként sem tudnak túl sokat a fordításról, mint olyanról.

illetve mégis: bocsánatot kérek itt is sokaktól.
    elsősorban a moderátor(ok)tól, amiért felesleges munkát adtam nekik (kiszórakozhattam volna magam, és levezhettem volna a feszültséget máshol is).
    továbbá azoktól a userektől is, akiket érdemtelenül megsértettem.

a cement-féléktől viszont NEM.