A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ha egy mondatban szerepel a bűnöző és a rendőr, a rendőr lehet korrupt magába, de ha összehasonlítjuk a korrupt szó nem jó, mert egy bűnözőre mikor mondjuk azt hogy korrupt? egy bűnöző lehet ravasz, agyafúrt, elvetemült, akármi, de nem mondjuk rá hogy korrupt :D ja meg eszembe jutott még. ja meg 33:52-nél amikor sarah mondja hogy "if the deal with dallow is legit" a legit nem szabályos hanem törvényes.
na de mindegy, értékelem én hogy megcsinálták, tudom milyen szöszmötölős meló, egyszer én is akartam fordítani mikor victorpictor bejelentette hogy befejezi, de akkor beelőztek engem mert én nem hajnalban álltam neki fordítani, és úgy fordítottam hogy közben néztem a részt is, hogy tuti fasza legyen, ezért lassabban haladtam és mivel beelőztek nem láttam értelmét hogy befejezzem mivel mindenki úgyis egyből azt fogja szedni ami leghamarabb kijött..