11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hamed
    hi,
    Nem szoktam ide irni, de mivel en is nagy PB fan vagyok elohozom a temat. Nemtom kinek van meg az a promo fuzete, amit anno az RTL klub teritett mikor elkezdtek vetiteni. Nekem nincs mar meg, de egyket dolog megmaradt bennem. Spoilerbe rakom, mert nem kellett volna elolvasnom azt a rohadt fuzetet, emiatt mar 4 evad ota gyanakszom vmire a Ceggel kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sorozat elejen meg szo se volt a Cegrol, de a promo fuzetben mar spoilereztek a folytatasrol, es egy csomo szereplot kapcsolatba hoztak vmi naci szervezettel, pl. T-bag-et is.(azota se derult ez ki) Lincoln apjarol is elobb tudtam meg dolgokat mint kellett volna.
    Aztan a 2. evadban meg feltunobb lett a dolog mikor feltuntek a Ceg emberei. Erdekes modon mind feher, "jovagasu" emberek. Meg a legutolso testor is. Kiveve a japan ficko aki Kellermant szivatta, de meg o is beleillett a sejtesembe. Aztan season 2 vege fele feltunt Krantz is, akkor mar biztos voltam, hogy itt vmi naci osszeskuves lesz a sztori, az utolso reszben a kornyezet (vmi labor szeruseg) meg durvabb dolgokra utalt.
    Ehhez kepest a 4. evadban megjelent a cegben tobb fekete testor, plusz a felberelt bergyilkos is feka volt, es a Ceg terve ugy tunik sima penzhamisitas, esetleg vmi gazdasagi hatalomatvetel (kartyahordozok szemelye). Szerintetek mi lehet a Ceg valos celja, illetve van-e alapja az en nacis sejtesemnek?