23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19629 Vagy az arc, aki miatt Lincet ki akarták végezni.. Aztán nem írta kellerman társát sem.. De vannak még közvetett fragek.. PL az egész sona (mivel felgyulladt :D) -
#19628 sztem Roland lehet még -
#19627 tbag in transporter3 -
#19626 T-bag csak úgy nm halhat meg !!! akkora karaktere a sorozatnak,hogy valami nagyon különleges halált kell ,hogy haljon:D
-
#19625 ott a pont. -
#19624 Scofield születése előtt az apjuk elhagyta őket, ezért Michael az édesanyjuk nevét kapta. -
Dean Winchester #19623 talán mert más az anyjuk? és egyik az apja után a másik meg az anyja után kapta a nevét.
ja most elképzeltem.
Michael Burrows
Lincolt Burrows
Michael Scofield
Lincoln Scofield
=D -
#19622 Ha Michael és Lincoln apja ugyanaz, akkor miért más a nevük? -
#19621 Sarah feje -
Dean Winchester #19620 "de a 18ember kijön ha hozzáveszünk egy két ártatlan leleket"
erről beszélek =) -
balazs9013 #19619 pl a telefonfűlkés csaj? amikor Sarah akarták megölni? -
Dean Winchester #19618 westmorland a börtönben halt meg és annak semmi köze a cég embereihez..
de a 18ember kijön ha hozzáveszünk egy két ártatlan leleket -
balazs9013 #19617 Hát csak azokat számoltam bele akiket a cég őlt meg sajátkezüleg.
pl T-Bag áldozatait se számoltam bele
Hát akkor Kellerman él :D
-
#19616 15. Kellerman
Kellerman ÉL! :D:D -
Dave0092 #19615 meg a 3.évadban a sona börtönparancsnoka, meg rengeteg katona -
balazs9013 #19614 Sco említette, hogy a cég 18 embert ölt meg. Hát megpróbáltam összeszedni :) de nem vok benne biztos szal segítsetek majd:
1. Abruzzi
2. Kártyás gyerek(aki levágta annak az állatnak a faszát)
3. Őrült
4. Bellick
5. Wisler
6. Ázsiai tag
7. Alex fia
8. Sarah apja
9. Sarah nagybátyja
10. Sco és Linc apja
11. LJ anyja
12. LJ nevelőapja
13. Veronika(nemtom h ez e a neve. Linc csaja)
14. Sarah feje
15. Kellerman
16. Westmoorland(?)
17. Veronika társa (?)
18. ?
15. -
#19613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat nem tudom hogy a nacis dolgot honnan vetted, nem volt fasiszta indittatasra utalo resz semelyik evadban, lehet hogy az alapotlet az volt csak aztan elvetették és helyette ilyen pénzhamisitosdit csinaltak belole a keszitok -
#19612 hi,
Nem szoktam ide irni, de mivel en is nagy PB fan vagyok elohozom a temat. Nemtom kinek van meg az a promo fuzete, amit anno az RTL klub teritett mikor elkezdtek vetiteni. Nekem nincs mar meg, de egyket dolog megmaradt bennem. Spoilerbe rakom, mert nem kellett volna elolvasnom azt a rohadt fuzetet, emiatt mar 4 evad ota gyanakszom vmire a Ceggel kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sorozat elejen meg szo se volt a Cegrol, de a promo fuzetben mar spoilereztek a folytatasrol, es egy csomo szereplot kapcsolatba hoztak vmi naci szervezettel, pl. T-bag-et is.(azota se derult ez ki) Lincoln apjarol is elobb tudtam meg dolgokat mint kellett volna.
Aztan a 2. evadban meg feltunobb lett a dolog mikor feltuntek a Ceg emberei. Erdekes modon mind feher, "jovagasu" emberek. Meg a legutolso testor is. Kiveve a japan ficko aki Kellermant szivatta, de meg o is beleillett a sejtesembe. Aztan season 2 vege fele feltunt Krantz is, akkor mar biztos voltam, hogy itt vmi naci osszeskuves lesz a sztori, az utolso reszben a kornyezet (vmi labor szeruseg) meg durvabb dolgokra utalt.
Ehhez kepest a 4. evadban megjelent a cegben tobb fekete testor, plusz a felberelt bergyilkos is feka volt, es a Ceg terve ugy tunik sima penzhamisitas, esetleg vmi gazdasagi hatalomatvetel (kartyahordozok szemelye). Szerintetek mi lehet a Ceg valos celja, illetve van-e alapja az en nacis sejtesemnek? -
#19611 T-bagnek 5 évadra van szerződése, szóval nem valószínű, hogy meghal. -
Dean Winchester #19610 kössz -
Dave0092 #19609 a 2 rész, az FOX döntése szerint, vagy lezáro, vagy átvezető lesz a 5. évadhoz... minden főszereplővel 7. évadig van szerzödésük, nem hiszem hogy wentworth miller felbontaná a szerzödését... hires ember lett a pb által. máshol ugyse nagyon szerepelne -
Lipi1980 #19608 Ha viszaolvasnál egy pár hsz.-el, akkor látnád, hogy a dec. 22-i rész után jön egy nagyobb szünet (fogd fel téliszünetnek, amit nem tudnak hogy meddig fog tartani).
Majd a szünet után leadnak még 6 részt, ami összesen 22 részt fog jelenteni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak olyan híresztelések, hogy ezen 22 rész felett terveznek egy "dupla" záró epizódot, amivel állítólag leakarják zárni az egészet, mert Szkófield nem akar több évadot vállalni, mert az "már csak a pénzről szólna".
De hát ahogy azt már rég megírták valahol: "Isten útjai kifürkészhetetlenek!" Pláne ha a Prison Breakről van szó!!! -
#19607 Vagy benyalja magát Selfnél mivel ez a szokása.Tuti lenyom neki valami kamu szöveget hogy tud más vevőkről is :D -
Dean Winchester #19606 ööö attól "átverheti" a generalt :P
aztm ondja szövetségese lesz és majd a végén megbuktatja =)
de sztem is ez kizárt.nekem halvány lila elképzelésem sincs,hogy most mi lesz.
T-bag ott ült a kocsiban,elvileg Self őt is megöli,de tuti pont sikerült bagwallnek kibujnia a bilincsből és elmenekül. -
#19605 Igen mondta ezt akkor amikor még abban a hiszemben volt hogy Self a jó csávó és segít nekik.De ez csak szerintem. -
#19604 legutóbbi részben mondta scofield, hogy mindannyian a cég bukását akarják, szal a szövetség szerintem kizárt -
#19603 Ilyen lehetőségeket látok amik lehetnek (ha nem ezek lesznek akkor nem )
- Scofieldék elkezdik üldözni selfet hogy visszaszerezzék a cuccot majd ő maguk adják át a szenátornak.
- Scofield visszamegy a céghez és szövegséget ajánl a tábornoknak ,mert ugye a kopasz öregnek a cucc kell Scofieldéknak meg a szabadság amik a tábornak meg adhat. ( Bár ez az esethetőség nem tünnik ésszerünik mivel a cég hatalamasabb erőt képvisel mint Sco-ék ergo maguk is simán visszatudnák szerezni a cuccot Sco-én nélkül is)
- Tuti egy 3. verzsön lesz amiről fingom nincs más ötletem nincs :D -
#19602 :D -
#19601 ha most nem poénkodsz,akkor neked bizony kurva anyád :D -
Dean Winchester #19600 mond,hogy vicc !
ez nem spoiler lenne?ááá most jó lesz nézni a sorit közben már tudom mi lesz... :(
jó karakter volt,Bellick halálakor is majdnem megkönnyeztem =)
-
#19598 ja,akkor jó...mondanom sem kell,nem néztem meg a képet,nem akartam magamnak spoilerezni,hülye is lennék.
anno akkor is berágtam mikor vmi faszfej belinkelt forgatásos képeket és csomó spoilert tartalmazott -
Dean Winchester #19597 kösssz.
dec 22 utan mikor fog jönni? majd januárban vagy több időt kell várni rá?
illetve ez az évad hány részes lesz? -
#19596 "Deal Or No Deal" - dec.1.
"Just Business" - dec.8.
"Going Under" - dec.15.
"The Sunshine State" - dec.22. -
#19595 #19568 -
Dean Winchester #19594 csáó.
vki nem tudja,hogy a következő részek mikor lesznek és mik a cimei? -
#19593 fogalmuk sincs,hogy mi lesz
csak találgatás
van egy kép a forgatásról nabumm -
#19592 már megint spoilereztek,erről beszéltem...amíg meg nem olvasom el a hsz-eket,nem tudom,hogy mi spoiler és mi nem,de így mostmár nem lesz váratlan,hogy Saraval történni fog valami... -
#19591 kösz a spoilert.... -
#19590 vagy a cég kapja el Sarat... -
Lipi1980 #19589 Az már tényleg elég gáz lenne...