A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
kérdés: miért jó az,ha elbasszátok magatoknak a sorozatot? :D gondolok arra,hogy olvasgatjátok a híreket meg minden,ha nem olvasgatnátok,akkor nem tudtatok volna arról sem,hogy lesz egy csavar a soriban és akkor mégjobban meglepett volna titeket.mert ahogy olvasom,vannak páran,akik nem lepődtek meg.
én szerencsére még a címet sem olvastam el,ezért nem sejtettem semmit se :D jahh,a tweek peekekről már ne is beszéljünk,bár rájöhettetek volna pár,hogy ezek a tweek peekek direkt mindig hiányosan vannak megcsinálva és a logika arra enged mindig következtetni,hogy pl a múltkori részben is Sucre leesik meg ilyenek...szerintem egy sorozat úgy jó,ha tényleg még csak sejtelmed sincs a dolgokról,max a sorozatból vannak sejtésekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért érdekes lesz a további 10 rész,remélem a szünet előtt még lesz benne egy olyan,amire köpni-nyelni nem tudunk,és akkor legalább egészen tavaszig furdal majd minket a kiváncsiság :Dde szerintem a Selfes dolgot max ebben a részben sejthette bárki is,mert hogy még a 11.részben is olyan hitelesen alakította a jófiú,szerény hős szerepét,hogy kajak azt hittem,hogy ez egy ilyen kis nyomi.habár az tetszett,ahogy Fengékkel elbánt,az nem volt semmi,ott látszott azért,hogy mégis csak ügynök,de ezekszerint lehet,hogy az FBI-ba is csak úgy épült be.de az is lehet,hogy közben kapott rá a scyllára,ki tudja...
a spoileres dologra még valamit: emlékeztek? anno nyomtátok a híreket,hogy Sarah vissza fog térni,meg minden...ha itt a topikban nem mondtátok volna,akkor tökre meglepetés lett volna.