23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • cement
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hmmm eszembe jutott h amikor feng fogvatartotta self-et meg miriam-et, akkor self a bilincsből kulccsal szabadult ki, ez arra enged kovetkeztetni, hogy selffel ez a fogvatartas meg volt beszelve, csak miriamot akartak kiiktatni fengékkel, de nemértem akkor hogy egyátalán selfet miért bilincselték meg, meg miért engedte ki őt is a bilincsből mikor kiszabadult... mondjuk asszem minden bilincshez ugyanolyan kulcs kell és mivel ők zsaruk (voltak) ezért lehetett náluk bilincs is
  • Chunky
    Nagyon jó rész volt. Nekem tetszett ahogy átb@ták a tábornokot. Viszont a történtek fényében mostmár fingom sincs, hogyan fog képbe kerülni Westmoreland.
  • hunbasser
    kérdés: miért jó az,ha elbasszátok magatoknak a sorozatot? :D gondolok arra,hogy olvasgatjátok a híreket meg minden,ha nem olvasgatnátok,akkor nem tudtatok volna arról sem,hogy lesz egy csavar a soriban és akkor mégjobban meglepett volna titeket.mert ahogy olvasom,vannak páran,akik nem lepődtek meg.

én szerencsére még a címet sem olvastam el,ezért nem sejtettem semmit se :D jahh,a tweek peekekről már ne is beszéljünk,bár rájöhettetek volna pár,hogy ezek a tweek peekek direkt mindig hiányosan vannak megcsinálva és a logika arra enged mindig következtetni,hogy pl a múltkori részben is Sucre leesik meg ilyenek...szerintem egy sorozat úgy jó,ha tényleg még csak sejtelmed sincs a dolgokról,max a sorozatból vannak sejtések
    de szerintem a Selfes dolgot max ebben a részben sejthette bárki is,mert hogy még a 11.részben is olyan hitelesen alakította a jófiú,szerény hős szerepét,hogy kajak azt hittem,hogy ez egy ilyen kis nyomi.habár az tetszett,ahogy Fengékkel elbánt,az nem volt semmi,ott látszott azért,hogy mégis csak ügynök,de ezekszerint lehet,hogy az FBI-ba is csak úgy épült be.de az is lehet,hogy közben kapott rá a scyllára,ki tudja...
    azért érdekes lesz a további 10 rész,remélem a szünet előtt még lesz benne egy olyan,amire köpni-nyelni nem tudunk,és akkor legalább egészen tavaszig furdal majd minket a kiváncsiság :D

a spoileres dologra még valamit: emlékeztek? anno nyomtátok a híreket,hogy Sarah vissza fog térni,meg minden...ha itt a topikban nem mondtátok volna,akkor tökre meglepetés lett volna.
  • Chunky
    2 perc jelenet a 4x13-ból:
    http://www.fox.com/prisonbreak/toyota/
  • Verseghy
    Hol lehet megnézni a következő előzetest?
  • Seeley
    nah igen, Linc arca kész volt :P
  • szucsy89
    igen nekem is gyanús volt hogy egyedül megy Self...erre mondjuk én se gondoltam, azt hittem hogy a csaj fogja lelőni Selfet:D denem:D:D kiváncsi vagyok Tbaggel mit csinál:D meg a végén tetszett nagyon maikor kiderült hogy átverte Scofieldékat Self mindenki arcán az ideg:D azt hittem Linc felborít valamit:) meg Sco is csak: Self...Self...:DDDD
    pb for prez.!!!4
  • Seeley
    szerencse én a címet nem néztem meg, sőt, előzetest sem. nyilván miután meglett Szilla meg mindenki nagy boldog volt és itta a sötrét és álmodozott akkor tudtam hogy vége azért az idillnek, hioszen még sok rész hátra van. de nem számítottam erre a csavarra, csavarra igen, de nem erre. Onnantól volt gyanus hogy átvette a Szillát, full lazán be a kocsiba és egyedül ment, mondom nem óvatos. Meg miutána csajt elkezdte faggatni hogy tud-e még valaki erről...

szerintme jó fordulat, nincs papír, nincsenek eszközök, a co. romokban, bár amíg nem robban a bomba ugye tudnak működni, Self is ellenség, kilátástalan kicsit :D

• Chunky
    A következő rész előzetesében Self főnökével (a bajszos csóka, nem jut eszembe a neve) egyezkednek. De valamire készülnek, és az FBI elkapja Lincoln-t.
  • grebber
    Következő részben Scofieldék tuti átmennek brutálba.

Az biztos hogy maguktól elindulnak Self után,de erős a gyanum hogy a cég közreműködésével szerzik vissza a csillát.
  • wesker24
    Igazad van csak azt felejtetted ki hogyha ezt megtették volna akkor valószinű hogy már a tábornok lánya Lisa nem élne mert akkor Sarah lelötte volna !
  • grebber
    Itt is látszik hogy film.

Amikor kimentek a tábornok irodájából ugye ő jött ki elsőnek mármint a tábornok.Na akkor az a 8-10 őr simán Lincolnra ugrik kitépik onnan a Tábornokot azt nesze neked Scofiled brigád.
  • Flamer
    mindkettőt
  • nagy hős
    szexi ;<
  • Lantee
    én csak annyit mondtam:
    BUMMM! HEADSHOT! :)
  • zotja
    gondoltam h ez a mocsok self ezt fogja csinálni :) túl szép lett volna ha scofieldék szabadok lennének. és végülis mi is a szila?:D
  • tommyg
    szögletes zárójel kell
  • hunbasser
    szögletes zárójellel :)
  • zotja
    <spoiler> kiprób </spoiler>
  • hunbasser
    te vagy Aldo Burrows? :O
  • ALDO
    Érdekes volt a lista, amit Mike írt. "Apák, fiúk barátok" Mégis felkerültek olyan nevek mint, Roland Glenn, Charles Patoshik, Terrence Steadman, John Abruzzi, akikkel elég zűrös volt a viszonyuk. És olyanok, mint Danny Hale, Kelli Foster (A nő, akit lelőttek a 2x08-ban a telefonnál Sara helyett)a lap tetején meg Richard Mills elnök, ha jól láttam. akikről Mike azt sem tudta elvileg, hogy ki kicsoda ill. hogy hogyan haltak meg
  • pyrohun #19527
    pöppet :)
  • Rockynhooo
    de ez egy kicsit más eset azt hiszem :D
  • pyrohun #19525
    ezt én sem értem, hogy ez hogy is gyün most ide? :)
  • ACE
    He? Mert?
  • kisdead99
    Mahone sem volt éppen a legjobb barátjuk egy évaddal korábban...
  • Larvin
    szóval Belik teste csak bábú volt slussz passz
  • pyrohun #19521
    szerintem több dologból is kitalálható volt, egyrészt ha eljutna a scylla megfelelő kezekbe, akkor miről szólna a sorozat? másrészt az epizód címe - valóban bár azt én nem is figyeltem :) de shelf viselkedése is egyértelművé tette. amikor lecseszte a csajt, hogy miért lőtte le Fenget, pláne amikor a végén kérdezte, hogy tud-e valaki másról, aki fizetett volna a scylla-ért.. na hát az már nagyon átlátszó volt :)

nekem sem tetszett a fordulat, de legalább megint lehet izgulni. én spec. örülök, hogy húzzák...
  • Dynamic
    Sajnos nálam ez a pálfordulás egyáltalán nem ütött. Mivel korábban, már szó volt róla, hogy nagy csavar lesz a végén, plusz tudtam az epizód címét ("Selfless", gondolom részben szójáték akar lenni) és alapján összeraktam a dolgot. Biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége...
  • pyrohun #19519
    onnantól biztos voltam benne, hogy shelf kamuzik, amikor elbúcsúzott tőlük...
  • kabel15
    Köszi működik
    Érdekes fordulat! Bár túl szép lett volna.
    Bár sejtettem hogy itt nem lesz vége de ezt nem gondoltam volna.
    Még mindig a befolyása alatt álok
  • kabel15
  • precision
    na elég jól összemosta... :D
    szóval a kacsacsőrök helyett szögletes zárójeleket használj
  • precision
    <spoiler> ide a szöveg </spoiler>

<> = []
  • Seeley
    alap, nagy szívekkel a borítón :D
  • kabel15
    Ez nagyon durva!!!!
    Nagyon tetszik ez a rész!
    (spoiler-t hogy kell csinálni?)
  • Szolnokboy1
    és az ájkendiktől, nyilván.
  • Seeley
    jajmá, szerelmeteset, nyilván :D
  • balasszz
    Hali
    azt szeretném kérdezni hogy a 4.éved hányrészes és hogy lessz-e 5.évad???
  • pyrohun #19509
    na persze, sok értelme lenne :)