23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19548 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmmm eszembe jutott h amikor feng fogvatartotta self-et meg miriam-et, akkor self a bilincsből kulccsal szabadult ki, ez arra enged kovetkeztetni, hogy selffel ez a fogvatartas meg volt beszelve, csak miriamot akartak kiiktatni fengékkel, de nemértem akkor hogy egyátalán selfet miért bilincselték meg, meg miért engedte ki őt is a bilincsből mikor kiszabadult... mondjuk asszem minden bilincshez ugyanolyan kulcs kell és mivel ők zsaruk (voltak) ezért lehetett náluk bilincs is -
Chunky #19547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jó rész volt. Nekem tetszett ahogy átb@ták a tábornokot. Viszont a történtek fényében mostmár fingom sincs, hogyan fog képbe kerülni Westmoreland. -
#19546 kérdés: miért jó az,ha elbasszátok magatoknak a sorozatot? :D gondolok arra,hogy olvasgatjátok a híreket meg minden,ha nem olvasgatnátok,akkor nem tudtatok volna arról sem,hogy lesz egy csavar a soriban és akkor mégjobban meglepett volna titeket.mert ahogy olvasom,vannak páran,akik nem lepődtek meg.
én szerencsére még a címet sem olvastam el,ezért nem sejtettem semmit se :D jahh,a tweek peekekről már ne is beszéljünk,bár rájöhettetek volna pár,hogy ezek a tweek peekek direkt mindig hiányosan vannak megcsinálva és a logika arra enged mindig következtetni,hogy pl a múltkori részben is Sucre leesik meg ilyenek...szerintem egy sorozat úgy jó,ha tényleg még csak sejtelmed sincs a dolgokról,max a sorozatból vannak sejtésekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért érdekes lesz a további 10 rész,remélem a szünet előtt még lesz benne egy olyan,amire köpni-nyelni nem tudunk,és akkor legalább egészen tavaszig furdal majd minket a kiváncsiság :Dde szerintem a Selfes dolgot max ebben a részben sejthette bárki is,mert hogy még a 11.részben is olyan hitelesen alakította a jófiú,szerény hős szerepét,hogy kajak azt hittem,hogy ez egy ilyen kis nyomi.habár az tetszett,ahogy Fengékkel elbánt,az nem volt semmi,ott látszott azért,hogy mégis csak ügynök,de ezekszerint lehet,hogy az FBI-ba is csak úgy épült be.de az is lehet,hogy közben kapott rá a scyllára,ki tudja...
a spoileres dologra még valamit: emlékeztek? anno nyomtátok a híreket,hogy Sarah vissza fog térni,meg minden...ha itt a topikban nem mondtátok volna,akkor tökre meglepetés lett volna. -
Chunky #19545 2 perc jelenet a 4x13-ból:
http://www.fox.com/prisonbreak/toyota/ -
Verseghy #19544 Hol lehet megnézni a következő előzetest? -
Seeley #19543 nah igen, Linc arca kész volt :P -
#19542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen nekem is gyanús volt hogy egyedül megy Self...erre mondjuk én se gondoltam, azt hittem hogy a csaj fogja lelőni Selfet:D denem:D:D kiváncsi vagyok Tbaggel mit csinál:D meg a végén tetszett nagyon maikor kiderült hogy átverte Scofieldékat Self mindenki arcán az ideg:D azt hittem Linc felborít valamit:) meg Sco is csak: Self...Self...:DDDD
pb for prez.!!!4 -
Seeley #19541 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerencse én a címet nem néztem meg, sőt, előzetest sem. nyilván miután meglett Szilla meg mindenki nagy boldog volt és itta a sötrét és álmodozott akkor tudtam hogy vége azért az idillnek, hioszen még sok rész hátra van. de nem számítottam erre a csavarra, csavarra igen, de nem erre. Onnantól volt gyanus hogy átvette a Szillát, full lazán be a kocsiba és egyedül ment, mondom nem óvatos. Meg miutána csajt elkezdte faggatni hogy tud-e még valaki erről...
szerintme jó fordulat, nincs papír, nincsenek eszközök, a co. romokban, bár amíg nem robban a bomba ugye tudnak működni, Self is ellenség, kilátástalan kicsit :D
-
Chunky #19540 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A következő rész előzetesében Self főnökével (a bajszos csóka, nem jut eszembe a neve) egyezkednek. De valamire készülnek, és az FBI elkapja Lincoln-t. -
#19539 Következő részben Scofieldék tuti átmennek brutálba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az biztos hogy maguktól elindulnak Self után,de erős a gyanum hogy a cég közreműködésével szerzik vissza a csillát. -
#19538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad van csak azt felejtetted ki hogyha ezt megtették volna akkor valószinű hogy már a tábornok lánya Lisa nem élne mert akkor Sarah lelötte volna ! -
#19537 Itt is látszik hogy film.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor kimentek a tábornok irodájából ugye ő jött ki elsőnek mármint a tábornok.Na akkor az a 8-10 őr simán Lincolnra ugrik kitépik onnan a Tábornokot azt nesze neked Scofiled brigád. -
#19536 mindkettőt -
nagy hős #19535 szexi ;<
-
Lantee #19534 én csak annyit mondtam:
BUMMM! HEADSHOT! :) -
zotja #19533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondoltam h ez a mocsok self ezt fogja csinálni :) túl szép lett volna ha scofieldék szabadok lennének. és végülis mi is a szila?:D -
#19532 szögletes zárójel kell -
#19531 szögletes zárójellel :) -
zotja #19530 <spoiler> kiprób </spoiler> -
#19529 te vagy Aldo Burrows? :O -
ALDO #19528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes volt a lista, amit Mike írt. "Apák, fiúk barátok" Mégis felkerültek olyan nevek mint, Roland Glenn, Charles Patoshik, Terrence Steadman, John Abruzzi, akikkel elég zűrös volt a viszonyuk. És olyanok, mint Danny Hale, Kelli Foster (A nő, akit lelőttek a 2x08-ban a telefonnál Sara helyett)a lap tetején meg Richard Mills elnök, ha jól láttam. akikről Mike azt sem tudta elvileg, hogy ki kicsoda ill. hogy hogyan haltak meg -
#19527 pöppet :) -
#19526 de ez egy kicsit más eset azt hiszem :D -
#19525 ezt én sem értem, hogy ez hogy is gyün most ide? :) -
ACE #19524 He? Mert? -
#19523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone sem volt éppen a legjobb barátjuk egy évaddal korábban... -
Larvin #19522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szóval Belik teste csak bábú volt slussz passz -
#19521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem több dologból is kitalálható volt, egyrészt ha eljutna a scylla megfelelő kezekbe, akkor miről szólna a sorozat? másrészt az epizód címe - valóban bár azt én nem is figyeltem :) de shelf viselkedése is egyértelművé tette. amikor lecseszte a csajt, hogy miért lőtte le Fenget, pláne amikor a végén kérdezte, hogy tud-e valaki másról, aki fizetett volna a scylla-ért.. na hát az már nagyon átlátszó volt :)
nekem sem tetszett a fordulat, de legalább megint lehet izgulni. én spec. örülök, hogy húzzák... -
#19520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos nálam ez a pálfordulás egyáltalán nem ütött. Mivel korábban, már szó volt róla, hogy nagy csavar lesz a végén, plusz tudtam az epizód címét ("Selfless", gondolom részben szójáték akar lenni) és alapján összeraktam a dolgot. Biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége... -
#19519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!onnantól biztos voltam benne, hogy shelf kamuzik, amikor elbúcsúzott tőlük... -
#19518 Köszi működik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes fordulat! Bár túl szép lett volna.
Bár sejtettem hogy itt nem lesz vége de ezt nem gondoltam volna.
Még mindig a befolyása alatt álok -
#19517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!próba :) -
#19516 na elég jól összemosta... :D
szóval a kacsacsőrök helyett szögletes zárójeleket használj -
#19515 <spoiler> ide a szöveg </spoiler>
<> = [] -
Seeley #19514 alap, nagy szívekkel a borítón :D -
#19513 Ez nagyon durva!!!!
Nagyon tetszik ez a rész!
(spoiler-t hogy kell csinálni?) -
#19512 és az ájkendiktől, nyilván. -
Seeley #19511 jajmá, szerelmeteset, nyilván :D -