A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah,én is arra gondoltam,amire ti,hogy Wyatt simán visszajöhet...mutatták a kezét,hogy babrált valamit,én kinézem simán a forgatókönyvírókból,hogy valami mágikus trükkel kiszabadította magát még mint David Merlini.Linc kemény volt az elején,Mahone migeci volt :D:D:D szegény Bellick :\ valahogy ki kellett írni már,ez tény,de így...hát ez elég sajnálatos.Mihály meg igen csak sokat cuccozhat mostanában,hogy vigyorgott már amikor nem tudta beletenni a rudat abba a biszbaszba. na jó,komolyra fordítva a szót,elképzelhető,hogy az évad végén meghal - szerintem.Gretchen részéről meg nagy dobás lenne,ha tényleg elhitetné a tábornokkal,hogy mekkora nyalógép,aztán meg kinyírná az egész bagázst a pénzt meg megszerezné.de van egy olyan érzésem,hogy őt fogja kinyírni a tábornok :D:D:D
és így a végére: T-Bag nagyon agyafúrt csávó,eszes...most is bebizonyította.tetszett ahogy rákente a mocskot a csávóra,így két legyet ütött egy csapásra