23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#19147 hát nem pont így kellene kinéznie...
-
#19146 omg -
#19145 ezért: Spoileres képek a következő részből -
#19144 nyilvan nem tudtak elore az imdb-sek hogy meg fog halni, vagy ha tudták, bár kétlem, nem csinalhattak, h nem irjak bele, mert egy szemfules néző eszreveszi es tudni fogja elore, h mar meghal... -
#19143 én barom nézegettem az imdb-t, és SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick még ott szerepel a stábban az összes részre, következőben is benne lesz eszerint... Szal nem halt meg, vagy wtf? :D -
#19142 "és azért jobb mint a többi ilyen helyszínelős szarság meg house..."
hát a house nálam az a sorozat amiből simán el tudnék képzelni akármennyi évadot :D nálam top3ban van az a sorozat :) nem tudom mi bajod vele :) -
#19141 naya de lapos. :D de énis nézem természetesen. mivel már kiváncis vgayok a végére :D
de énse várok tövv évadot. bárha lezsis akkoris nézni fogom mer kiváncisság nagy úr.. de már több sorozattal vagyok igy. hogy rmeélem ucso évad lesz.
a sok fan meg meglincselni emaitt dehát egyszer yobbha befejeznek mindent.. :D -
#19140 hat mar nincs sok ido vilagmegvalto terveket szovogetni, sokszor orarol orara valtoznak a korulmenyek... -
#19139 azon énis minap goldkodtam el amikor a szóndtrekkről meghallgattma egy számot hogy mijen fasza volt az első évad hpogy zorallkodott ott a pöcs agyával a szkófild :D de mostmár tényleg szinte alig okoskodik..
már az erő átvette a szerepet a részekbe.. semmy taktika vagy tervezés vagy bármi. -
#19138 hát nem tudom ti mit nem csíptek rajta, szerintem nagyon jó a sorozat, és azért jobb mint a többi ilyen helyszínelős szarság meg house, mert itt szorosan függ mi fog történni attól ami az előző részben volt, magyarul folytatásos a dolog, míg egy helyszínelősnél nem, mindig egy új ügy, 5 perc alatt rájönnek teljesen unreális dolgokból a megoldásra és helló. ezalól kivétel heroes mert az is folytatásos csak azt már a sztrájk óta nem szedtem le, de majd nekiállok annak is -
#19137 hát,kb én is így vagyok ezzel,de én azt mondom,hogy jöjjön egy nagyon nagy fordulat a sorozatban.de olyan,hogy mindenki leforduljon a székről,aztán még 5-6 rész elteltével is azt emlegessük és hogy tátva maradjon a szánk.simán ki lehet hozni a sorozatból még valamit.akkor talán még lehet 5.évad,de akkor tényleg történjen valami,ne csak az,hogy mégsem sikerül megszerezni a scyllát és akkor máshogy akarják kicsinálni a co.-t. -
#19136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÁÁÁÁÁ, neee, Bellick... Sajnálom a palit, mert igaz, hog yegy bszari szarrágó volt, de azért jókat lehetett rajta röhögni... A bantunak szerintem annyi, Mahone előtte viszont jól megdolgozta, Jack Bauer is megirigyelné ezt a módszert, az tuti :D
amgy precisionnal teljesen egyetértek, ugyanazona véleményen vagyok, mint ő. én is csak már megszokásból nézem a sorozatot, nem várom annyira az új részeket, mint a dextert, vagy houset... -
#19135 szerintem a cég fogja megmenteni az életét, cserébe nem lesznek lebuktatva -
#19134 hát ez a sorozat már rég nem Scofieldről szól, legalábbis nálam
az oké hogy az 1. évadban ő volt a legjobb, a kis építészmérnők zseni, aki mindent tud, ő volt a középpontban, és akkor még valahogy hozta is a karaktert
de azóta már többen lenyomták (Mahone, TBag pl.), és mostanában csak szenved a szó szoros és átvitt értelmében is
az oké hogy ő mondja ki végülis mindig, hogy mit csináljanak, de már nélküle is meglenne a csapat... most már csak a betegsége miatt érdekes vmennnyire... ha nem hoznak ki belőle vmi szokatlant (pl volt itt a klónozós elmélet v. bármi más) akkor felőlem meg is halhat, nem fog hiányozni
igazából más a sorozat sem tetszik annyira... persze vannak nála rosszabbak, de csak én érzem úgy hogy anno ezt nem így tervezték az írók és most csak kényszer miatt csinálják az újabbnál újabb részeket, évadokat, hogy maximalizálják a bevételüket? mind1 végülis, ne legyen már több évad... vagy tényleg terelődjön már el a sztori egy olyan irányba, legyen már egy olyan 180 fokos fordulat hogy aztmondjam: hubazzeg, és azt vigyék tovább hogy érdekes legyen a dolog
mind1, cancelt nem kap azért, mert hát mégis végignéztem eddig, nem hagyom abba... de nem várom annyira a részeket mint pl a Dexternél vagy esetleg a Fringe -nél, vagy Heroesnál -
#19133 Kiváncsi vagyok életben marad-e majd Scofield!
Agyonműtik majd azt meggyógyul. -
#19132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra nem is gondoltatok,hogy szétviszi a nyomás,vagy ilyesmi...:D nem véletlenül kell annak olyan nagyon vastag vascső ,azért van ott nyomás rendesen -
#19131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ha annak a csatornának a vize átmegy még egy nagy vízszűrőn akkor nincs semmi gond, itt budapesten is a duna vizet iszom amibe belemegy az összes szennyvízvezeték. -
#19130 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valoszinu kiviszi az a nagy nyomas valahova a cső végére, de ecce ugyis megtalalja vki (a valosagban, persze ez film) -
technopeter #19129 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pfúú erre a vizes dologra nem is gondoltam. foszlik ott a teste, a vízbe. báá, hát ha nem kapják ki a holtestet elég gáz télleg. -
#19128 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3-adik meg ha megtalaljak valami szerelomunkasok es azonisitva lesz a hulla, akkor kiderul hogy nincs abban a magas védelmi szintu bortonben ahol kene lennie, es akkor...... -
Larvin #19127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1ébként nem kéne a hullát a vízvezetékben hagyni, előszöris kegyeleti okokból, másodszor pedig ezzel megmérgezik az egész város vízkészletét -
#19126 ő is köztünk van xD -
technopeter #19125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát szegény Brade-t télleg nagyon sajnálom:( , Wyatt megérdemelte, amit kapott. Nem tom mit fognak kihozni már ebből az egészből a végére, d az sztem től snassz lesz, h megbuktatják a CÉG-et. sztem valósághűbb lenne, ha a cég maradna meg a végén. hisz kutidja mimegy a valóvilágban is... -
Seeley #19124 -
#19123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze visszajön a niga ugyanúgy mint kellerman -
Larvin #19122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gréta már kezdett megtetszeni az öltözős jelenetnél erre kiderül, hogy annak a vén szivarnak a cafkája volt... -
#19121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Mihály meg igen csak sokat cuccozhat mostanában,hogy vigyorgott már amikor nem tudta beletenni a rudat abba a biszbaszba"
ezen meghaltam :DDDDDDDddd -
Abu85 #19120 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A General Gretchen kislányának az apja. -
#19119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem wyatt vissza fog jönni, ezért csinálták meg úgy hogy mahone nem lelövi hanem csak beledobja a vízbe..a Sarás dolog után...Bellicken meglepődtem milyen superhero önfeláldozó, de nekem se fog hiányozni...Scofieldel meg tényleg bajok lesznek sztem a köv részbe már lesz vmi komolyabb baja is nem csak blur lesz neki a kép:D összességébe jó rész volt -
#19118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah,én is arra gondoltam,amire ti,hogy Wyatt simán visszajöhet...mutatták a kezét,hogy babrált valamit,én kinézem simán a forgatókönyvírókból,hogy valami mágikus trükkel kiszabadította magát még mint David Merlini.Linc kemény volt az elején,Mahone migeci volt :D:D:D szegény Bellick :\ valahogy ki kellett írni már,ez tény,de így...hát ez elég sajnálatos.Mihály meg igen csak sokat cuccozhat mostanában,hogy vigyorgott már amikor nem tudta beletenni a rudat abba a biszbaszba. na jó,komolyra fordítva a szót,elképzelhető,hogy az évad végén meghal - szerintem.Gretchen részéről meg nagy dobás lenne,ha tényleg elhitetné a tábornokkal,hogy mekkora nyalógép,aztán meg kinyírná az egész bagázst a pénzt meg megszerezné.de van egy olyan érzésem,hogy őt fogja kinyírni a tábornok :D:D:D
és így a végére: T-Bag nagyon agyafúrt csávó,eszes...most is bebizonyította.tetszett ahogy rákente a mocskot a csávóra,így két legyet ütött egy csapásra -
#19117 kira! -
#19116 hosszupuska -
#19115 T-Bag a Szállító3-ban. -
#19114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Maga a rész elég gyengusan kezdődött de a végére csak kibontakozott. Grecsen egyértelmű, hogy a Tábornok bizalmába akart csak férkőzni, feka megkapta ami járt neki és amikor már épp mondtam magamban a cső hekkelésnél, hogy ezeknek mindig mázliuk van és uncsi hogy az utolsó pillanatban elkészülnek, akkor jött a hidegzuhi Brad-del... Mindenképp lekéne zárni ezzel az évaddal kár nyújtani, az utolsó 2 rész vége abból állt, hogy Scofield bambul hogy meghalt valaki... -
#19113 nem működik a gyorsfelirat.hu :(
hol van még fent? -
#19112 Kész a felirat! -
Seeley #19111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem bánom ha a két szereplő télleg távozott, kellett már a halál. Bellcik legalább tett valami értelmeset, már annyira lényegtelen volt az egész lénye, így kis értelmet kapott. Mahone meg for prez, szépen kicsinálta a gyilkost!!!
-
#19110 pff, kezdődik -
a2d2y2 #19109 Sziasztok!
Feliratról nincs hír? Lassan hiányolni kezdem Victorpictor-t...
-
salieri #19108 ha érdekel valakit: írás a mostani részről