Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bellick-et pont Sucre miatt kaptak el, mert az idiota latin nem bir a verevel - pedig Mahone is megmondta, mikor a keresest vezette, hogy nagy hiba a csaladtagok meglatogatasa...

http://gaborszantai.co.uk/

hát nem pont igy, de hát most nemis arra gondoltam hogy az egyik scylla szeletért betör egy házba😄

hunbasser
ja,besurran és kisétál mi? 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
igen,ez világos,de Sucre gondolom Bellickkel szökött ki,Bellick meg csak fékezte kb,nem nehéz így õket elkapni 😄DDDDDd T-Bag meg buszozott is,emberek közt volt,eléggé egyedi pofája van,mégis úgy viselkedett,mintha nem körözné senki sem.

de most gondolj bele,ha egy börtön összes lakója kiszökne,az egész ország az õ képeikkel lenne teli,valami kis utalás lehetne erre,hogy ne intézzék már el olyan könnyen ezt,így kicsit minõségibb lenne az egész.

ReaL MaDRid x siempre

Én azthittem amugy hogy a 2.rész a breakign and entering arrol fog szólni, hogy sco visszamegy suniy modon a sonába hogy kihozza t-bagéket...

Sucre-t es Bellick-et elkaptak, ok is ultimatumot kaptak, a tobbi Sona-rab lenyegtelen a sorozat szempontjabol, egyedul T-Bag a kerdeses, hogy Ot fogjak e korozni Sona miatt, es mivel a Fox River miatt elvileg meg listan van, kisse lenyegtelenne valik az O szempontjabol Sona, ugyanis, mar az USA-ban van...

hunbasser
az benne a legjobb poén,hogy szinte nem is keresik a rabokat 😄DDDDDDd mert minek?? 😄DDD

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát ja,kb elõbb égett volna meg az összes rab a Sonában mint hogy az az erõdítmény meggyulladt volna 😊

csinálhattak volna ennek egy külön szálat talán,1-2 részben ahogy kiszökik Sucre meg a többi suhanc.

ReaL MaDRid x siempre

SeeSee
Ez meg a másik. Persze akkor fáj neki meg belehal meg beszarik a fájdalomtól, utána meg ugy futkározik mint akinek haja szála se görbült.

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

SeeSee
Errõl van szó, én is ezt mondom. :S Érdekes. Ennyi erõvel Sco is felgyújthatta volna. De tényleg.. nemár.. csak úgy emlgetik a Sonát, mint egy rakás szénát, vagy vmi faépületet, ami simán meggyullad és kész. Ahoz képest h a Sona egyirányu út, aki bemegy az nem jön ki. 😄

Azt hiszed, hogy kivel beszélsz FEAT. Úgy felrúglak, hogy mire leesel a ruhád kimegy a divatból.

hát ez a tetkó eltüntetés eléggé <#levele><#wow3><#wilting>

PyRex
igen ez tuti.

amúgy az a Sona leégés szánalmas. Ott kezdõdik, hogy MI ég le? Könyörgõm: nem éghetõ anyagból vannaka börtön falai, sem a kapuk... Még ha le is ég bent minden, akkor sem jut ki senki. Ha meg kijut, ott vannak az õrök, akik biztosan nem égnek meg, mivel vagy 100 méteres senkiföldje volt a Sona körül. Szóval ez tipikus példája a "nemakarunkezzelfoglalkoznikiszúrjukafanokszemétegyhülyesztorival" történetnek.

Tényleg: majdnem EGY ÉVAD szól arról, hogy megszökjenek onnan, erre basszus most meg simán kisétál mindenki... nee...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ezzel a betegséggel csak mégegy csavart adtak a sztorinak, és Sco személyiségét építgetik. Mivel elhanyagolja majd az egészségét, magát áldozza fel, hogy legyõzze Scylla-t

desigo
ok
most mozi aztán pótolom 😊
Bulykin
nézd meg a 2.rész és megtudod^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zaki
xD

Amúgy azon a részen beszartam, mikor Bellick ellopta a bejárónõtõl a táskát, Mahone meg beszól egy ilyet: "Le kellett lassítanom, hogy ne kapjalak el egybõl" Bellick: "Azt hiszem meghúztam a combomat" 😄DDDD

Milyen kemény gyerek volt Bellick az elsõ évadban, most meg mint egy szerencsétlen 😄DD

desigo
Elsõ részt megnézve nem vagyok túl feldobott
jobbra számítottam de gondolom úgyis kialakul majd

Gretchent mutathatták volna,hogy hogy végzi...
lehet attol lett sugarfertozott Sco, ugyhogy agyrakos lett es most mar vaghatja a centit...<#zavart1>

Chrisx
Elég érdekes volt az a szerkezet ami lemásolt mindent bármely összeköttetés nélkül. A tetkó leradirozásról nem is beszélve 😊

zsutyesz
nem is voltak bent az õrök 😊
szerintem õk gyújtották rá a rabokra, mert már a tökük tele lett az egésszel 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Rockynhooo
jah tényleg ez annyira nevetséges , hogy most a legnagyobb bûzözõk szabadon mászkálnak csa úgy :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

legalabb egy 5 percet szenteltek volna a toretenetbol, mondjuk T-Bag szuz, latin kisfiukat gyujtogat...<#gonosz1>

SeeSee
Szóval cstlakozom az elõttem szólókhoz. 😄

SeeSee
Szeretem a szökést meg minden, de egy kicsit furán oldották meg a sonás dolgot. Sco és a többiek egy évadon keresztül gürcölnek h meg tudjanak szökni, most meg csak hirtelen leég és mindenki kijut. 😄

zaki
Biztos bent égtek az õrök, így mindenki szabadon távozhatott 😛

Igen, Sona leegese nagyon harmatos resz, mert eddig ugy volt beallitva, hogy ugy es olyan emberek orzik, akik a senki foldjere kiszabadult rabokat azonnal a homokba lovik...

zaki
Hát, az elsõ rész nem igazán érintett meg engem, de a 2. rész már beindult... Tetszik ez a stílus amilyen irányba most el fog menni ez az évad. Együtt a csapat, olyan Ocean's Elevenes stílusban, nem rossz. Pár rész nem tetszett, pl a Sona leégett, és csak úgy megléptek az ottmaradtak, és ezzel le is van tudva a történetük. Sco még mindig nem tud színészkedni, nézni azt viszont nagyon... 😄

Bulykin
Fel lehet lélegezni, lesz a Prison Break S4-nek is fõcíme.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zsutyesz
csak azt ne 😞 uncsi

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

SG rock
az sztem nagy hülyeség lenne, 1. Sco megölné, 2.Sara megölné 😄 3. a rossz jóútra tér, tisztára , mint egy mese <#vomit>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

hunbasser
nem.csak whistler meg mahone volt a cég ellen,gretchennel csak muszájból dolgoztak együtt,õ nem is tudott arról,hogy a céget akarják lebuktatni.

és ugye le is baszta a góré,hogy "kit alkalmaztál tee k..."

ReaL MaDRid x siempre

sco lenyirná 😄

na hülyén irtam szal...
ugy emlékeztem hogy mahone azt mondta a 4. évad elsõ részébe, hogy whistler meg gretchen valojába cég ellen van, de meghaltak...
csak akk ebbe akartam voolna belekötni 😄

Bulykin
de most még nincs ellene^^

hunbasser
neeeeeee...az már annyira bóvli lenne,de tényleg 😄DDDdd

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
sztem meg ellene lessz!
láthattuk,hogy kiakarják hallagtni,leakarták löni! megfog szökni és Sco-éknak fog segíteni énszerintem 😊

24 - Exile -Nov.23

Bulykin
nem

passatgt
Engem igazándiból az izgat, hogy a tábornok kérdezte, 10e ember elég lesz e

passatgt
nemhiszem

Am nekem olyan észrevételem lenne, hogy Gretchen tu. képpen cég ellen van?

II Rocky II
azért érdekes,hogy sara velük ment,LJ és Sofia meg nem :S hova lettek? tuti elfogják õt és igy fogják Sco-t zsarolni 😞

24 - Exile -Nov.23

dragon11
Milyen Vistas skin ez? 😊

mármint grétyennel nem a producerrel 😊

N o N a m e
Szerintem igen
"blümchen" biztos jóban a van a producerrel, azért nem nyírták ki a sorozatból (mondjuk én is jóban lennék vele)

Herold
Vajon Sofia elõkerül még ebben az évadban?

PyRex
najó... befejezni 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hunbasser
😄DDDDDDDd mondom én 😄

ReaL MaDRid x siempre

Így igaz, megvolt borotválkozva, Õ nem szokott teljesen, szóval düblõr. 😄
N o N a m e
már elküldtem neki.. kaptam érte 100.000 dollárt megyek veszem meg az új Porschét 😄