A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
csak az olvassa aki kíváncsi a következő 2 rész tartalmára,aki nem kiváncsi az ne olvassa el mert nagy a spoiler!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előre is bocs,hogy ide kell irnom :)
píreksz nem vártam hogy beléd köthessek,ha észrevetted volna másnak is irtam mikor belekötöttek zeusba,szal nem csak rád vártam.és nem belédkötés volt hanem csak leirtam a véleményem a felirattal kapcsolatban,amit te nagy észlény saját magadnak gondoltál! ennyi vagy -.-
aki nyalja a segged azzal jóban vagy ,aki megmeri mondani a véleményét az meg egy utolsó faszfej szted,száni vagy =D (jaja most lehet más rámír és védeni fog :D na gratta a csapatodhoz)
zeus-t old visza nem fogok irogatni neked,nyugi ez volt az utolsó (ha mindenigaz)...
ja aki ismer az tudja nem cak itt nagy a szám,a való életbe is megmondom a szemedben a véleményem ha úgy adodik.
ja igen,még1szer sok sikert a filmnézős munkádhoz XD
hogy jön ide? sehogy csak sok sikert kívánok neked :) (mert rendes vagyok)
most is te kezdted,ha nem törlöd ki azt a ki***tt hsz-t amit irtam és még1szer kihangsúlyozom nem rád irtam,nem rólad volt szó,nem volt off ,csupan egy feliratos vélemény amit töröltél-
miért ? mert én irtam! más is irt véleményt érdekes mód egyiet sem törölted szal menj a **********ba :Dddddddd
topic - fav gondolom egy páran még örülnek is :DDDD de más véleményére nem adok:DDDDDDDDDDD