23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Csak77 #18541 "Ne viccelj hogy nézne ki hosszú hajjal!???"
Az underworld című vámpíros filmben szép göndör haja volt, meg egy bazi nagy soci szemcsije. -
#18540 Te állat! -
? -
#18538 Ne viccelj hogy nézne ki hosszú hajjal!??? -
Seeley #18537 Én már nem is izgulok értük, mindig úgyis az uccsó pillanatban megszerzik a cuccosokat :P
Mahone for prez, amikor az elején sírt, megkönnyeztem nah.
Jó az új banner, de Mahone-t én is beletolnám... -
Verseghy #18536 Szkófild haja se nőtt sokat a börtön óta:D De ezzel mindegyik így van.:D Biztos betértek a bűnözők fodrásza néven futó üzletbe, hogy garantáltan nem adnak ki:D:D -
#18535 most néztem meg a részt és sztem közepes volt :D Agent Mahone beszteszt ever and forever :DDD amúgy a Niga magassága meg részről részre nő xD -
#18534 pl meghúzhatná a vörös cicát -
#18533 T-bag agyalása kicsit már unalmas
csinálhatna már valamit... -
#18532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dede kinyírják ,csak a végén :D a sori végén és happy end lessz :P -
#18531 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áááá undorítóó Brad azzal a jó csajjal
-
#18530 csak az olvassa aki kíváncsi a következő 2 rész tartalmára,aki nem kiváncsi az ne olvassa el mert nagy a spoiler!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!előre is bocs,hogy ide kell irnom :)
píreksz nem vártam hogy beléd köthessek,ha észrevetted volna másnak is irtam mikor belekötöttek zeusba,szal nem csak rád vártam.és nem belédkötés volt hanem csak leirtam a véleményem a felirattal kapcsolatban,amit te nagy észlény saját magadnak gondoltál! ennyi vagy -.-
aki nyalja a segged azzal jóban vagy ,aki megmeri mondani a véleményét az meg egy utolsó faszfej szted,száni vagy =D (jaja most lehet más rámír és védeni fog :D na gratta a csapatodhoz)
zeus-t old visza nem fogok irogatni neked,nyugi ez volt az utolsó (ha mindenigaz)...
ja aki ismer az tudja nem cak itt nagy a szám,a való életbe is megmondom a szemedben a véleményem ha úgy adodik.
ja igen,még1szer sok sikert a filmnézős munkádhoz XD
hogy jön ide? sehogy csak sok sikert kívánok neked :) (mert rendes vagyok)
most is te kezdted,ha nem törlöd ki azt a ki***tt hsz-t amit irtam és még1szer kihangsúlyozom nem rád irtam,nem rólad volt szó,nem volt off ,csupan egy feliratos vélemény amit töröltél-
miért ? mert én irtam! más is irt véleményt érdekes mód egyiet sem törölted szal menj a **********ba :Dddddddd
topic - fav gondolom egy páran még örülnek is :DDDD de más véleményére nem adok:DDDDDDDDDDD
-
#18529 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah, biztos randizni akar vele xD. Fekát szerintem is Mahone fogja majd elfenekelni, de a tábornokot (miért ezredesnek fordítják a generalt? :S) nem fogja kinyírni senki, az azt jelentené, hogy vége lenne a sorinak... :o Amúgy nem volt rossz rész, csak sok a véletlen megint... :D Amúgy az előző részben 185cm volt még a feka, most már 195, mire kinyírja Mahone lesz vagy 2.5 méter xD -
#18528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem is.. de az afro amerikai csávót mahone kibelezi.. -
G_ArchAngel #18527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy olyan sejtesem, hogy a fekat Mahone fogja kinyirni, a Tabornokot pedig Gretchen... -
#18526 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a rész nekem annyira nem jött be :S.
A tiktkárnő nagyon nézegette azt a Brad tel számot :) sztem biztos, hogy fel fogja hívni. -
#18525 Leszedtem. Kemény volt ez a rész.. már alig bírom h ne nézzem meg.. komolyan mondom, várok 4hetet nem töltöm le azt egybe nézem meg.. bár úgy se bírnám ki szal :\
kemény rész.. -
#18524 azér nem. inkább #18522 :D -
#18523 Már ne haragudj, de a PB nyelvezete - ahogy előttem már írták - a hupikék törpikékével egyenlő. Személy szerint angol felirattal szoktam nézni, hogy a sokfajta kiejtés azért ne zavarjon annyira. Ha meg nem tudsz angolul, akkor tényleg várj amíg valaki elkészíti. Nulla pénzért, csak azért, hogy a többi PB fan tudja élvezni a részeket csinálja őket, szal ha csak szerdán csinálja meg én simán megértem.
Vagy próbáld ki milyen az amikor önzetlenül a saját drága idődet áldozva többezer embernek csinálsz egy minőségi munkát. Nyilván ilyenben még nem volt részed, ezért ugatsz itt arról hogy siessen a szerencsétlen... -
#18522 Te szerencsétlen hülye. Gondolkozzál már a csöppnyi agyaddal. Nyilván nem kisiskolás fogja fordítani a feliratot, hanem egyetemista vagy dolgozó ember. Ha legkorábban (!) kedd du. 3-4 körül hazaér és azonnal elkezdi, szerinted mikor lenne kész? Vagy úgy gondolod, hogy a szánalmas PB függők miatt hétfőn ne aludjon, hanem egész éjjel fordítson? -
Larvin #18521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vörös titkárnő nem csak szép, de van esze is... -
G_ArchAngel #18520 nekem is egybol a StarCraft jutott eszembe... -
#18519 lool -
#18518 szerintem is jó volt ez a rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az orditás milyen gagyi volt már, amikor Grécsen kinyírta az őrt.Minden második filmben és játékban benne van konkrétan az a hangeffeket:D -
G_ArchAngel #18517 nem egy teadelutan az biztos, tuti megkapna a 18+ jelzest:-) -
#18516 ezt mondom, de ha szólni merek érte, akkor engem küldenek el a *csába... -.- -
#18515 lol az kicsit "durva" nem? :p -
#18514 én nem tudom megunni, most is izgultam :D -
#18513 40 üzenetből 30 felirat miatti rinyálás. de izgi :) -
G_ArchAngel #18512 nezd meg az OZ-t...
az bortonsorozat! -
#18511 hát,ez a rész szerintem sem volt jó :D -
#18510 Hát nemtudom, de én már kezdem unni a pb-t :( -
#18509 Igen, AMIATT. -
#18508 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Welcome to the club Agent Self :DDDDddddd kissé érdekes volt,túl sok volt benne a szerencse meg az idő hiányából keletkező izgalom.mindig eljátszák velünk,kicsit uncsi már
feka kellerman is jól elkúrta,mikor sarát követte -
#18507 pontosan. -
Verseghy #18506 Hello
Az érdekelne, hogy a 3as éved miért van 13 részből?
Arra gondoltam, hogy volt az a sztrájk, az miatt. -
#18505 szedd le notv-set -
#18504 Lol valaki help plz. -
#18503 mahone-nak télleg nagy arca van :) ezért sajnos nem fér be a bannerba:( -
#18502 jav.: sara kikérte a pultos csajszi meg segített rajta és megitta.