11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    Na, hála egy itteni havernak, meg tudtam nézni a 4x01-02-t:

Hát, valahogy nem egészen voltam elájulva. De annyira talán érdekel, hogy kíváncsiságból végignézem, mit hoznak össze. Azt kihangsúlyozom, hogy minden a privát véleményem, nem várom el, hogy más is egyetértsen.
    Kezdjük az általam legellenzettebb dologgal, Sara-val. Ahogy sejtettem, a visszatérése tele van logikai bukfenccel, és megválaszolatlan kérdéssel. Susan honnan tudhatta, hogy Lincoln nem nézi meg jól a fejet? Lincoln mi a fenét csinált avval a dobozzal? Kinek a feje volt? LJ mit hallott, ha nem Sara fejlevágásat? Susan honnan tudhatta, hogy Sara nem fogja tudatni Lincolnnal, hogy él? Sarával mi történt, miután megszökött, hogy került Bruce-hoz? Az egészböl azt az üzenetet éreztem ki a készítök részéröl, hogy: "Oké, Sara itt van, feltámadt, szexeltek Michellel, ahogy akartátok, na, de most már lépjünk tovább". Számomra egyszerüen nem hihetö, hogy végig életben volt. Erös Dallas-Bobby Ewing feeling, akinek ottani feltámadása ugye dolgokat tett semmissé, illetve szárakat elvarratlanná. Külföldi fórumon volt aki avval jött, hogy ugyan, minek mindent a nézö szájába rágni? Kérem, ha mindent el lehetne evvel a legyintéssel intézni...
    Aztán itt van Bellick, Sucre és T-Bag kijutása a Sonából. Miféle börtönlázadás? Ki ellen lázadtak? Talán T-Bag ellen? T-Bagnak honnan van pénze? Tán Lechero volt nöjétöl?
    A fenti dolgok magyarázata szvsz kidolgozatlan és szánalmasan összecsapott.
    Gretchennél annyira tudtam, hogy nem ölték meg. Lehet, hogy lottóznom kellene.
    Mahone családját feltételezni merem, hogy megölték, máskülönben miért mondták volna, hogy jobb, ha nem megy be. Bár Sara után sajna akár 90%-ra is vehetö, hogy majd kitalálnak valami eröltetett zagyvaságot, hogy mégse legyenek halottak. Bravó! Én a magam részéröl már kezdem unni a fórumokon kialakuló "Meghalt vagy nem halt meg?" találgatásokat.
    Azt nem értettem "feka-Kellerman"-nél, hogy ha egyszer már látta, hogy Michaelék kint vannak, akkor minek keresi öket a börtönnél. Annyira amúgy nem tartom rossz karakternek, ki lehet alakítani nála egy szimpi style-t, ha el nem cseszik.
    Az elözö évad óta egy hónapot ugrottunk, nem? Vagyis a legelsö évad eleje óta négy hónap telt el, nemde? Akkor hogy a fenébe szülhette meg Maricruz Sucre gyerekét? Valami überbrutál koraszülött? :?:
    Michael tetkóeltávoítása ott hibádzik, hogy szerintem bör nem bír ki ennyit egy nap alatt. Szerintem egy ekkora tetkó eltávolításához hetek kellenek, de nem vagyok szakértö. Azt tudom, hogy a börön maradó fehér nyomot is el lehet távolíttatni plasztikai sebésszel. Biztosra veszem, hogy Mike böre makulátlan lesz.
    Bellick jellemváltozása és együttmüködése érdekes, de hihetö. Elég szar dolgot átélt ahhoz, hogy megváltozzon. És elvégre Westmoreland macskáját leszámítva ö senkit nem ölt meg galádságból (a Sona-beli rab önvédelem volt), tehát ilyen téren nem rendelkezik megbocsáthatatlan bünökkel. Amikor Michael az ellentétekröl beszélt a szobában, szerintem ö amolyan "Én már senkire nem haragszom" képet vágott.
    Amúgy érdekes dolog ez az egész szövetség, kicsit olyan Alias-feeling.
    T-Baget bírtam, ahogy belekóstolt a kannibalizmus fortélyaiba. :) Nagy poén: "- Valami rossz mexikóit ettél?" "-Olyasmit."
    Mint látjátok, számomra több üröm volt, mint öröm. Ez már valahogy nem az a sorozat, amire anno rákattantam.
    Vajon az egész évadot az alkatrészek keresése fogja átszelni? Vagy kapunk egy kettéosztott évadot, mint amilyen a 24 elsö három évadja volt? Az is lehet, hogy az évad második fele Michael betegségére fog épülni.
    Mint fentebb írtam, szerintem kíváncsi leszek az egész évadra, de nem ígérem, hogy veletek egy ütemben haladva.