A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmm,tényleg,eszembejutott még valami...amikor odaadta LJ az origami rózsát Mihálynak,az azért szerintem ütött...legalábbis nálam befigyelt egy kis libabőr,főleg,hogy még mutattak is egy első évados jelenetet.
látom mindenki le szeretné már zárni a sona szálat :) igazatok van,el lehetne intézni,McGrady bosszúból majd nyom rá egy atomot,azt csá ;)
persze még az utolsó pillanatban T-Baget,Bellicket meg Sucrét átszállítják valahová,valamilyen oknál fogva...
Érdekes lesz a folytatás,Michael megint tervezni fog,és jól átbassza majd a céget :) legalábbis én ezt várom.nameg Kellerman visszatérne,és akkor segíthetne neki.mondjuk tudtommal Michael nem is tud róla,hogy Kellerman meghalt,szóval max úgy lehetne ezt kimagyarázni,hogy "az előző részek tartalmából" részben benne lenne a Kellerman rabszállítója elleni merénylet,és aztán meg rögtön ezután jönne az is,hogy végülis mi történt.de ez hülyeség,egyszerűen lehetetlen így megoldani szerintem.
most hogy Mihály elszáguldott,kicsit bizonytalanná válik a folytatás.Linc nem fogja otthagyni LJ-t,nameg az sem biztos,hogy számot cseréltek Michaellel,ergo ha segíteni szeretne neki,azt sem tudja,hogy hová menjen érte...bár elképzelhető egy olyan,hogy vmi hírt hall róla,mondjuk a tv-ben,és akkor odamegy...de attól félek,hogy nem lesz folytatás.