11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Seeley
    Megvolt az évadzáró:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elmaradt a nagy cliffhanger érzés, szerintem, de jó volt ez. Mondjuk én az egész Sona szálat lezártam volna, annyira nem érdekel az ottani dolog már, még úgy sem hogy Sucre is odakerült.
    Sco mist megy a Co. után, végre végre végre! remélem nem tervezik száz évadosra a sorozatot, bármennyire is imádom, remélem a negyedik évadot szánják a leszámolásra.
    Azért Lincoln igazán mehetett volna vele, Sco kétszer is segített neki már. Rejtse el LJ-t valahova, és aztán segítsen a testvérének, így illik.
    Ami Whistlert illet *sóhajt* én még bízok benne hogy játszik, ez az a sorozat ahol eléggé változnak a pozíciók, szerintem mindennek megvan az oka, jó fiú Ő.
    Ami a táskában van még mindig nem derült ki, csak jelentések, de miről?
    McGrady hazament, na és ünneplés és nem várja egy csapat rendőr, hogy is van ez? :O Örültem neki, remélem többet nem is lesz, mellékszál, de azért fura hogy nagy népünnepély is egy rendőr sincsen. Amúgy Ő miért is volt a Sona-ban?
    Susan baromi idegesítő volt a keménykedésével, ahh, Michael igazán lelőhette volna. Nah meg mit lepődött meg hogy Scoval beszél telefonon? Találkoztak már a Sona kerítésénél is.
    Mahone meg helyezkedik, szerintem nem rossz srác Ő sem, de lehet sakkban tartják a családjával, kitellik. Amúgy a bárban elsőre azt hittem Kellerman lesz az, annyit baszkúráltátok már ezt a fonalat hogy azt hittem :D

Lehet most várakozni, I love it!