A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem kurva jó rész volt...csak sajnos az a baj,hogy akár ezzel be is tudják fejezni a sorit [reméli,hogy nem fejezik be] azért voltak bakik itt is,tényleg...nem is csak az a gáz,hogy tartja a stukit Grecthenre fél percig,és nem őt lövik,hanem az,hogy kibiztosította,és úgy is dugta vissza a nadrágjába...és itt eszembe is jutott az 8 miles,amikor a gyerek kibiztosítva dugta el a fegyót,azt szétlőtte a golyóit...:DDd Lincnek és LJ-nek örülök,na meg Sofiának is,olyan szép volt,amikor mosolygott a kórházi ágyban... :) Michael sztem hülyeséget csinál,most attól,hogy megöli Gretchent,még nem fog Sara visszatérni...
Mahone meg egy nagy paraszt,ekkora faszszopót...Whistler szintén.Amikor már jól ki volt öltözve,akkor látszódott igazán,hogy ő is ugyanaz,mint a többi céges emberke.Kb olyan lehet,mint Gretchen.Sucrét viszont eléggé megsajnáltam.Elég durva,hogy két bolti rablásnak a Sona lett a vége :) De majd valahogy kijuttatják,Michaelt ismervén valahogy ki fogja hozni Sucrét(de lehet,hogy le se szarja,és teljes erejével Gretchenre megy)
a múzeumos megoldása szép volt Miskának,pirospont jár érte.
kosaras srácnak is jó lett azért a végén :) pedzegettétek itt,hogy talán visszatér a 4.évadban...és hogy,ő is a cég embere lesz? :DDdddd ki tudja,lehet,hogy a Sonában is csak a cég egyik beépített embere volt -.- hátigen,volt pár sanda nézése....:DDDDdddd és persze az apja is a cég embere. najó,még viccnek is rossz :D
remélem lesz 4.évad. de most t-bag mégis hogy képzeli ezt? börtönlázadás,utána meg megszökik,vagy mi? mondjuk igaza van,jobb,ha tisztelik,és nem pedig félnek tőle.már látom a 4.évad 1.részének kezdőképét,ahogyan T-Bag lepacsizik mindenkivel a fegyencek közül :DDDDDDdddddddd Bellick meg majd ott fog seggetnyalni neki.