A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez elég béna vég volt szvsz. Mikor Sco ráfogja a csúzlit Grécsenre, annyira fos volt... Nyílt utcán ráfogja a stukkert, és csak úgy megy tovább, hogy senki nem veszi őt észre lol... Le kellett volna lőnia gec!be, oszt annyi... Legalább van miről szólnia a 4. évadnak. Mahone engem is meglepett, ezek után gusztustalan, amit tesz. És hol az a visszatérő szereplő? Sara, aki flashbackben feltűnt 5mp-re? Na ne röhögtessenek már... Ha lesz 4. évad, akkor a Sona-t már ki érdekli? Mert a történetben már nem lesz kulcsszerepe, az tuti, max a könyv miatt lehet még, amiben fingom sincs mi lehet, hogy olyan fontos... Meg kinek az aktája lehetett Wistler tatyójában? Egy másik a tábornok által (2. évad vége, kopasz faszi) megfigyelt szupertehetséges és intelligens tag, mint Sco? Én többet vártam, bár biztos betett a sztrájk nagyon ennek a sorozatnak (is). Whistlerről meg tudta mindenki, hogy nem csak egy halász. At hittem, hogy Kellerman jön majd a bárban... xD De nem jött, pedig azt vártam mikor bukkan fel... :DDDDD