a kocsi fulltuningos + még ami tuningot elnyertem blacklistben ráraktam, azután kerestem egy jó pályát és azon kitapasztaltam azt az útvonalat, amin a leggyorsabban tudok menni, meg persze az se mindegy, hogy hogyan kerülgeted az autókat, és hol nitrózol. nem dragben, hanem szabad játékmódban a rekordom csak 397, mert ott le van korlátozva: nem engedi tovább annál pedig menne még simán. az a 419 sztem tutira fake, egyrészt már 407nél is nézd csak meg a motort, elárulom hogy a kép készítése után pár mp-el blow engine volt. másrészt nézd csak meg: 8 másodperce indult el a starttól, és akkor volt 419en, amikor én ismerem a pályát, és ez 1általán nem reális. és a 3.: nézd csak meg a nitró csíkját: semmit nem használt el belőle! nitró nélkül gyorsult fel 419 re, ráadásul 8 mp alatt? 2 lehetséges megoldás van: 1.: képszerkesztőben átírta az értéket 2.: trainer
és nekem az a 407 is úgy volt meg hogy legalább 20szor megpóbáltam és ha jól mentem, mindig pont annyi volt a csúcs, utána már a motornak annyi is volt.