NFS: Most Wanted Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
ez nagyon szep

Spread De Love!

asfa
ja én se vágom.nagyon sokmindent kihagytak.csomo jo cucc volt az u2-ben erre a felét kiszedtég

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

The FlashBack
de nem értem, hogy miért😞

Tatz
Basszus<#gunyos1>. Akkor link: Kép1,Kép2

www.autosapro.atw.hu

Tatz
Most vettem ezt a szépséget. Ezzel a Body Kit-el úgy nézki mint a DBR9

www.autosapro.atw.hu

Sland
Legújabb szerzeményem:

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hi legyöztem Razort és kiírt valami bonus kocsikat de a my carsba nincs új autó.Sõt még a BMW sem.Miért?
Aha köszi. A corvette néz ki az egyik legjobban.
Az elsõ 2 parancsot kell bemásolni ugy ahogy van. A bevágott képen látod, hogy a két parancs után értelmes szöveg van...többet nem tudok segiteni. :\
pihi
van egy 80000m hosszu szöveg..😄

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

pihi
nekem nincs megtördelve a sor a képfeltoltés.hun😄

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Köszi...a 12.en tényleg volt.
pihi
#1584 kukkold meg

Igy kell feltölteni. A kékkel kijelölt 2 sort kell bemásolni. 😊
pihi
kössz a segiccséget amugy nekem csak kliom van😊 korvett a végefelévan és nézegess hátra pár oldalt azzem van 12 sõt ezen a lapon is vagy egyel hátrébb

hello nem tudjátok hogy hol lehet jo áron meg kapni az nfs most wantedet milyen piacom mert én ugy tudom hogy valamejik piacom meglehet kapni 1000 ft ért csak nem tom hogyx hol:😄😄😄😄😄😄 lécci válaszoljatok

csá!!Ó😄😄
majdnem. De én corvette-t kértem nem clio-t 😊))))
Punk. Menj a kepfeltoltes.hu-ra. Browse, feltölt, majd a kis kép mellett lévö forum ablakbol mésold be ide az elsö 4 sort (2 parancs)
pihi
😄

pihi
[/url]

pihi
honnan kell kimásolni? hányadik rublikábol a cimet??

mer állítólag lehet

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

nem tudja valaki hogy lehet bónuszkocsikat gyerni

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

pihi
onnan csinálom.😊

Bocsi probálkozom még egy beillesztéssel.
Probáld meg a képfeltoltes.hu-rol. más is igy csinálja és nem foglal annyit.
Tedd fel mégegyszer mert nem él a kép...
pihi
ménemjo?

pihi

pihi
.

Annyi szar képet rak fel 1-2 ember hogy még. Na persze abbol is 4-et. 😊
Egy Corvette-t rakjon már fel valaki. Az érdekelne. 😊))
Én a cod2 irányitásárol beszétem, speciel multiba...az sp-ven men nagyon nyomtam.
Hát igen...ha a street legalt megcsinálják rendesen, nem sietnek vele, akkor talán az lenne még mindig a legjobb...
XenonIceX
de rondy szar

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

pihi
Cod 2 ugyanojan mint az egy...persze nem grafikára kell érteni..hanem az eleje ( orosz sivatagi brit részek ) unalmas a végi meg mikor beleéli magát az ember lát egy vagon katonát egy képen aki örül és éjjenezik és egy felirat h cod 2..elvan kapkodva a vége rövid..

asfa
jaja én is igy vagyok vele.pl az u2-bõl a drift jo lenne bele.lap knockout-ot rühellem miint ahogy a circuitot is meg drag is lehetne jobb

bodesz
ezeket a kamu dolgokat jobb is hogy kivették ...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

tigeroo
bounty pontokért??

jó sok zsarut =)))
A bounty pontokért mit kapok? És mennyit? 😊
tigeroo
meg a hidraulikát is kivették😊 + a szines nitrót is..
pihi
ja a tuning kuva kevéslett...

tigeroo
a kövi nfs-be már nemkellene circuit SZERINTEM!!!
a tollbosh vagy mi az egész jó, a sprint is fasza lett, meg a "traffipaxos" verseny is kool... drag egy kicsit nehézkesebb lett, lap knockout meg maga az unalom :l

ja és törés nemkell 😊

ugyse tudnák megvalósítani normálisan..
Akkor végül is olyan mint a Cod2. Csak a grafika lett jobb, de egy csomo dolgot elb*sztak benne. Bár a grafika nem rossz, csak nem értem miért kell ennyire tükörcsillogosnak lennie kocsiknak. Én tökre levettem de még igy is zavaro egy picit.
És a szárnyakrol tudsz valamit K?
tigeroo
semmi..inkább csak elvettek :l
szal zsaru milestone/bounty rendszer.
lefaragtak a tuningból is.
és nincsenek "npc"-k akikkel versenyezhetnénk..
drift is joa volt, nemtom miért kelett kivenni..
asfa
hát több auto azért a hangulat meg azért mégis jobb szvsz.biztos lesz köv. rész az meg megin tele lesz ujakkal

Köszi...akkor mi lett jobb a grafikán kivül? Na meg a zsarukon kivül?
És a sport-tuner szárnyak között van valami különbség? Szal akkor tuningolni sem lehet a verdát (engine, turbo, suspension keménység magasság)?
tigeroo
nincs, rohattnagy visszalépés van az ug2-höz képest.
se elsõ-háccsó lámpa választás, nincs csomagtartóba rakható hangfalszett, neon,
leinthetõ versenyzõk a városban..:l
asfa
nincs neon sajna