5403
-
#2429 nem jobb mint jpg-ben
ugyanannyira jó jpg-ben maximum quality-n
és ráadásul még kurvaronda is a kocsid -
#2428 bazdmeg ezek a bmp képek megákat foglalnak, jár erre moderátor? ki kéne őket törölni gyorsan! -
[Walaki]D`Lair #2427 Ja...jó minőség miatt berakod őket...640x480 no AA&AF...lol... -
#2426 ok várjuk:)
-
Jancsika8 #2425 mindjárt rakok egy kettőt -
Jancsika8 #2424 a Merci nem tetszik
-
#2423 mér neked ezek nem szépek?:)
-
Jancsika8 #2422 valaki szép verdát is berakhatna
-
#2421 szépek:) és jó kocsikat választottál:)
főleg a porsche! melyiket használod/használtad a blacklistben? -
#2420 szép:) grat hozzá:) -
#2419 Pontosan :D
Meg így jobb a minősége :D
Nincs annyira összetömörítve mint JPG-be ! -
[Walaki]D`Lair #2418 Lol nekem fel se tűnt...:DDDDD
szélessáv powa' :DDDD -
#2417 ne "BMP"-ben tedd fel a képeket, mert túl nagy a mérete. -
#2416 2 szépségem :)
-
#2415 Nem teszek rá szárnyat, mert hülyén áll rajta az összes. Ennél több nem kell rá. A teljesítménye viszont maxra van húzva. -
#2414 dik ebben van ilyen is(?) jah hogy ez nem divat autó, azért nem láttam eddig...
ha lehet, ne tegyél rá másfél tonna szárnyat htx^^
-
#2413 hát igen, a valóságban az is irreális de ilyen kocsival ennyi nitróval, ilyen szakaszon ki lehet hozni azt még ebben a játékban :D -
#2412 Sokat segitettél. Ezért van a fórum hogy ilyen okos válaszokat irjanak. KÖSZI -
[Walaki]D`Lair #2411 Mondjuk a 11 sec alatt 400-ra is kurva irreális, de nézzük el a játéknak...:)) -
#2410 De tényleg most jutott eszembe az nfsu1 el kapcsolatba abban a kocsiknak nem csak 6 fokozatuk volt hanem 8 és még annál feljebb is ha emlékeim nem csalnak akkor a 2. ba is voltak hasonló dolgok nem? itt meg 6 a max de az ellenségeimnek meg 10 ? azért elég poénos nem :D -
#2409 szép verda de tuningold meg:D lehet szebb lessz -
#2408 Gangster lingo :)))
-
#2407 ű
na itt van nektek roleszka full reális egészen biztos hogy nem csalós rekordja :D
én ezt sem tartom sokkal irreálisabbnak :D -
#2406 a kocsi fulltuningos + még ami tuningot elnyertem blacklistben ráraktam, azután kerestem egy jó pályát és azon kitapasztaltam azt az útvonalat, amin a leggyorsabban tudok menni, meg persze az se mindegy, hogy hogyan kerülgeted az autókat, és hol nitrózol. nem dragben, hanem szabad játékmódban a rekordom csak 397, mert ott le van korlátozva: nem engedi tovább annál pedig menne még simán. az a 419 sztem tutira fake, egyrészt már 407nél is nézd csak meg a motort, elárulom hogy a kép készítése után pár mp-el blow engine volt. másrészt nézd csak meg: 8 másodperce indult el a starttól, és akkor volt 419en, amikor én ismerem a pályát, és ez 1általán nem reális. és a 3.: nézd csak meg a nitró csíkját: semmit nem használt el belőle! nitró nélkül gyorsult fel 419 re, ráadásul 8 mp alatt? 2 lehetséges megoldás van: 1.: képszerkesztőben átírta az értéket 2.: trainer
és nekem az a 407 is úgy volt meg hogy legalább 20szor megpóbáltam és ha jól mentem, mindig pont annyi volt a csúcs, utána már a motornak annyi is volt. -
Lysandus #2405 419 a rekord nem? A másik, sima NFSMW topcban legalábbis annyit láttam... -
#2404 hogy tudsz ennyivel menni mond már meg! -
#2403 megpróbáltam így, de nem az igazi inkább be se teszem, hidjétek el jó ez így !
akkor már mondjátok azt, hogy kezdjem teljesen elölről ! (az legalalább racionálisabb lenne)
hY ! -
#2402 a Murciélagot egyébként hátulról a leginkább a kipufogócsöveiről, a LAmborghini feliratról sé a gyönyörű alakjáról lehet felismerni. egyébként Porsche Carrera GT-vel is próbáltam rekordot dönteni, ugyanazon a pályán, ugyanúgy, a 400at nem értem el vele. sztem egyértelműen a Murciélago megy a legjobban a játékban. -
hogy ezen a képen milyen kocsi van? :D én tudom! Lamborghini Murciélago! A legjobb kocsi(m) amivel éppen rekordot döntök :D -
[Walaki]D`Lair #2400 Annyira nem... -
#2399 ez mind jó kocsi:) egyik lambo seM?
-
[Walaki]D`Lair #2398 A Vauxhall Monaro, az Aston Martin, az SLR meg a Carrera GT najó még a Ford GT is jöhet...:D -
#2397 nincs:)
-
#2396 Nincsen olyan gumi ami lyukadás esetén is változatlan (valamelyik nap volt a totalcarban)? -
#2395 igen.. az nekem is bejön:) melyik a kedvenc kocsid?
-
#2394 szinte???
tutira:)
-
[Walaki]D`Lair #2393 Van egy rész, ahol ilyen szerpentin van, és ha engedi akkor le lehet vágni egyenesen leugratgatva...hű azt de imádom...:) -
[Walaki]D`Lair #2392 jaaaa....utána szinte mozdíthatatlan lesz... -
#2391 tudod... azok a csapdák, víztorony, benzinkut, sportpálya
-
[Walaki]D`Lair #2390 he?