I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    #2185
    A rajongók között - ugyanúgy mint eddig - megvannak azok, akik szerint az "eddigi legjobb évad" és akik szerint "ilyen rossz sose volt, fúj Moffat, fúj Capaldi" - és ezen szélsőségek között az összes. De ugyanez megvolt minden egyes évadnál, amióta csak figyelem a felületeket (kb. 2-3. évadtól járom a fórumokat, stb.). Minden egyes résznek megvannak a rajongói, minden évadnak, szereplőnek, ellenségnek is, és ugyanúgy megvannak a harcos kritikusai is, akik szerint az elmúlt tetszés szerinti 1-2-5-9 évben tönkretették a Doctor Who világot, bezzeg az akármelyik időszak sokkal jobb volt.

    Természetesen mindig az elégedetlenek a hangosabbak, ahogy az interneten minden témában, mindenhol. És nem védtem (szerintem itt a topicban az én véleményemet egy-egy részről elég ritkán lehet olvasni), leírtam, hogy milyen vélemények vannak róla, és hogy hogy szerepelt - ez utóbbi objektív szám, független a rajongóktól. Ha éppen agyondícsérnétek, akkor a kritikákat mutatnám fel (ahogy meg is tettem régebben is, rámutatva a hibákra, problémákra).

    A dalekok - ahogy írták is a linkelt topicban - a sokszor dupla részekben szerepeltek, bár a Daleks in Manhattant többen próbálják elfelejteni, ahogy a Technicolor társaságot is :) - egyébként ez utóbbinál olyan többségben voltak a negatív visszhangok, hogy azóta nem is nagyon használták őket, pedig sok ötlet volt köréjük szervezve.