I am the Doctor whether you like it, or not!
  • wesker24
    #1889
    Nah csak végére értem a 6 évadnak is !

    Valaki leírná röviden hogy a 6 évad befejező részében mi is volt ?
    Mert nem igen áll össze a kép!

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most akkor hány Doktor volt tulajdonképpen ? Volt a 200 évvel idősebb jövőbeli énje aki ugye meghalt az első részben volt a fiatalabb énje és volt egy harmadik Doktor is aki a befejező részben beszélgetett Churchillel.

    Mert ugye az első részben lelövik a Doktort egy űrhajós lövi le meg is halt el is égették. DE az utolsó befejező részben kiderült hogy az ürhajós River volt az ö az aki majd megöli a Doktort.

    Mivel ez fix pont az időben ezért a Doktornak mindenképp meg kell halnia de River ezt megváltoztatta azzal hogy nem ölte meg a Doktort ezért meghasadt az idő ami elkezdett lassan szétesni a Doktor miatt mivel nem halt meg ezzel létre hozva egy alternatív idősíkot ahol mindig ugyanaz az idő volt szóval mivel meghasadt az idő az az alternatív világ sose létezett vagy mi ?

    Ugye az idősebb jövőbeli énje hagyott hátra egy levelet a fiatalabb énjének hogy figyelmeztesse őt ? Ugye a befejező részben ott volt a Teselecta is szóval az egész évad arra ment ki hogy a Doktor hogyan verje át a Silence-t ?

    Mivel ugye mindenképp meg kel halnia ezért igénybe vette a Teselecta segítségét és ezáltal létrehozott egy Teselecta Doktort aki átvette a helyét amikor eljön az idö hogy meg kell halnia ! Szóval az igazi Doktor az elmúlt 200 évben mindvégig bujkált a Teselecta Doktorban várva a megfelelő pillanatra ?

    Vagy mindvégig az egész évad alatt a fiatalabb énjét láttuk és csak a halála napján cseréltek helyet a Teselecta Doktorral ezzel átverve a Silence-t ? Akkor az első részben ezek szerint nem az idősebb énje volt hanem akkor a Teselecta Doktor volt az akit elégettek.