I am the Doctor whether you like it, or not!
  • wesker24
    #1881
    Evolution mondta hogy te vagy a Doctor Who mestere és szakértője !

    Akkor elmagyarázhatnál nekem néhány dolgot mert elég nagy káosz van a fejemben hogy mi is van most ? xD

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A napokban elkezdtem nézni a Doctor Who 6 évadát !

    Bár nem tettem volna mert akárhány részt megnézek nem tudom megállni hogy ne nézzek meg még egy részt ! xD

    Tegnap néztem meg a 6 évad 6 részt azt hittem mindent értek de aztán kiderült hogy szart sem értek az egészből vazee ! XD

    Még csak most jön a 7-dik rész vazee !

    Most mi van ? Amy az tulajdonképpen nem is Amy ? WTF ? :D

    Lemaradtam valamiről mikor lett belőle a hús által készített másolat ? :D

    Mert ugye az 5 rész a Rebel Flesh volt és a 6 rész az Almost Human !

    Már a dupla rész odabaszott rendesen hogy az első rész az tulajdonképpen arról szól hogy a doktor 200 évvel idősebb és tudta hogy megfog halni, habár kíváncsi lennék ki volt az űrhajós mert a doktor már tudta hogy ki ö, azt jött a másik WTF hogy tulajdonképpen az a jövőbeli doktor volt akit lelőttek és a fiatalabbik doktor még csak nem is tud róla hogy meg fog halni később !

    Na de az első 2 rész érdekes volt mert ugye felbukkant a Silence elég rusnyán néz ki :D és felbukkant az űrruhás fazon is aki egy kislány volt aki képes regenerálódni !

    Na meg ugye Amy talált egy fényképet amin ö volt és egy csecsemő gondolom ez az a kis csaj lehetett aki az űrruhában volt !

    Amikor Amy el mondta a Doktornak hogy valószínű hogy terhes akkor Doktor el kezdet analizálni hogy tényleg terhes-e ?

    Szóval egész végig a 6 rész alatt csak megtévesztettek minket és nem is az igazi Amy-t láttuk hanem a hús egyik másolatát ?

    Vagy csak később történt vele valami ami felett elsiklottam és nem vettem észre !

    Meg egyáltalán ki ez a fél szemű nö aki mindig a falon keresztül bámulta Amy-t (vajon már ekkor a hús másolata volt ?) gondolom késöbb kiderül !

    Mert ugye a 6 rész végén derült ki hogy Amy terhes és Amy nem is Amy hanem csak egy másolat az igazi Amy meg egy ismeretlen helyen van aki ép szülne !

    De ha terhes akkor kitöl terhes Rory-tól vagy a Doktortól ? :D

    Amugy a 3-dik rész se volt rossz az a Siren-es rész amikor kiderült róla hogy a Siren tulajdonképpen nem is gonosz hanem csak egy profi mesterséges virtuális ember képmásra alkotott Orvos ! :D

    4 rész is jó volt habár a cim eléggé megtévesztő volt a Doctor's Wife mondom mi van azt később kiderült hogy a Tardis lelke került bele egy csajba aki tulajdonképpen egy csaj volt ? xD

    Aztán jött a Rebel Flesh és az Almost Human ahol ugye a hús képes volt bárkit lemásolni még a Doktort is ! És még csak most jön a 7-dik rész :D