I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    Madame Vastra a silurian és Jenny :) Ők csak úgy jöttek, de lesznek még.
    Ami fontos lehet, és figyelj oda rá: a hetedik sorozat környékén is van egy csomó apró, internetes epizód, ami sokat hozzáad a történethez.
    (plusz remélem eddig se hagytad ki az ilyeneket - space and time, a first night - last night történetek, majd később a PS, a mostani karácsonyi epizód előtt a Great Detective és a másik...)

A régi sorozat sokszor elég nehéz feladat, ha nem vagy nagyon elszánt, akkor érdemes inkább keresni online valami ajánlatot, hogy melyik részekbe érdemes belekóstolni (attól is függ, hogy mennyire jó az angoltudásod, mert nem mindenhez van magyar felirat, angolból van több). Ami mindenképp érdemes - mindegyik Doktornál van 2-3 ikonikus történet, megismerni a Doktorokat, a fontosabb companionokat. Ha gondolod én is ajánlok néhányat, ami szerintem kikerülhetetlen.

Én végignéztem mindet, nagyon más a tempója a történeteknek (általában 4x25 perc a mostani 1x45 helyett). Nem bántam meg, de én már meghallgattam több száz hangjátékot is, és elolvastam pár tucat könyvet, így nem biztos, hogy mérvadó a véleményem :)