Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • jetcoke
    nincs ujdonság a ps2 versionhoz képest:P minden th hamarabb volt consolon és csak hónapokkal később jött ki pcre.................. thug2 ugyan olyan sőt szarabb mint psen mivel tele van buggal< és thawról is azt mondták h több a bug mint thug2ben< ( lehet h ezt azok észre sem veszik akik csak slideolgatnak manualozgatnak a pályán.. legtöbb bug a spineknél és a transfereknél van benne.... ha kiváncsiak vagytok azoknak a véleményére akik thug2be VIDEOBAN 700-900 mill közzött combozott akkor beírom ide (nem kötelezö !!)< mondjuk elég részletesen leírják mi jó és mi rossz van a thawban< szerény személyem ws bugokat és a flippeket szidja mert csúnyák< és a ws az katasztrofa nem lehet leesni.... ráadásul az oldskool mozdulatok se jöttek be nem olyan jók mint videoba< viszont pályák sztem gyönyörűek! akik meg nem játszottak tartósabban a thug2vel azoknak sztem tetszeni fog... bár sztem balu játékos pálya futása a minimum ebben az esetben (óra számban)- nem sértés - te legalább látványra mész :D és te majdnem egy éve játszol < átlagban sztem napi 30 perc lenne:D mer volt olyan amikor nem játszottál:D felsorolok pár nevet akinek rémlik 2-3 belöle azok sokat t2ztek:
    Spiderman, Sheepy, Balu, Trial kid, Aragorn, mano, Nagaxion, konek, peti(eclipse), rufus(jetcoke) < top 10 játék idöben .. sztem (nem ebben a sorrendben:D) ergo - ŐK ISMERIK A TH sorozatot :D < na további jó hétvégét < :)