5823
-
#773 #370 : "és nem is nézem már ezt a topicot..." :DD -
#772 hát marha nagy béke van ha idejön ez a gyökér és májerkodik a szupermenségével:D -
#771 lol elég csicska commentek asszittem 50 csillaggal értelmesebbek vagytok -
#770 nyugi srácok! béke van -
#769 Ennyi elég volt, köszönjük szépen a fantasztikus bemutatódat, és már télleg elhúzhatnál a gizda pofáddal! -
#768 leszarlak az a helyzet:D
"ő a legjobb magyar" pfffffff -
#767 bocs de mintha ingyen fórum lenne xD -
#766 ő meg NORTX szóval ennyit rólatok:
-
#765 És miért nem húzol már el a gizda pofáddal? -
#764 :D -
byeclipse #763 D:D::D:D -
#762 :P -
#761 még jó hogy nem hagyom ki:
-
byeclipse #760 el is hiszem,boldog karácsonyt! -
byeclipse #759 .
-
#758 Huhh, de boldog lettem!! -
byeclipse #757 ehhe majd ha feljöttök onlinera akkor meglátjátok hogy nem 10-20 milleket csinálunk..sötttt nem is 100 -
byeclipse #756 JETCOKE...hát nem ismeritek mert nem thug2 öztök online....egyb. ö a legjobb magyar de mind1:P XD -
byeclipse #755 ma jelent meg nem? xD pc re -
#754 :DD -
#753 hát igen jetcoke nagyúr nem alacsonyodik le hozzánk:P -
#752 #370 : "és nem is nézem már ezt a topicot..." :D Najó nem kötexek, csak úgy megemmlítettem! :) -
#751 meg hát azért magadat sem hagyhattad ki:P -
#750 nembiztos hogy csak azok ismerik a th-t akik neten játszottak nem gondolod?:D -
#749 Hát a True Crime-ban, még reménykedhetek... -
#748 nincs ujdonság a ps2 versionhoz képest:P minden th hamarabb volt consolon és csak hónapokkal később jött ki pcre.................. thug2 ugyan olyan sőt szarabb mint psen mivel tele van buggal< és thawról is azt mondták h több a bug mint thug2ben< ( lehet h ezt azok észre sem veszik akik csak slideolgatnak manualozgatnak a pályán.. legtöbb bug a spineknél és a transfereknél van benne.... ha kiváncsiak vagytok azoknak a véleményére akik thug2be VIDEOBAN 700-900 mill közzött combozott akkor beírom ide (nem kötelezö !!)< mondjuk elég részletesen leírják mi jó és mi rossz van a thawban< szerény személyem ws bugokat és a flippeket szidja mert csúnyák< és a ws az katasztrofa nem lehet leesni.... ráadásul az oldskool mozdulatok se jöttek be nem olyan jók mint videoba< viszont pályák sztem gyönyörűek! akik meg nem játszottak tartósabban a thug2vel azoknak sztem tetszeni fog... bár sztem balu játékos pálya futása a minimum ebben az esetben (óra számban)- nem sértés - te legalább látványra mész :D és te majdnem egy éve játszol < átlagban sztem napi 30 perc lenne:D mer volt olyan amikor nem játszottál:D felsorolok pár nevet akinek rémlik 2-3 belöle azok sokat t2ztek:
Spiderman, Sheepy, Balu, Trial kid, Aragorn, mano, Nagaxion, konek, peti(eclipse), rufus(jetcoke) < top 10 játék idöben .. sztem (nem ebben a sorrendben:D) ergo - ŐK ISMERIK A TH sorozatot :D < na további jó hétvégét < :) -
#747 ja a Thaw jövőhéten kinn lesz a True Crime meg év vége fele! -
#746 arra szerintem többet min a thawra,REMÉLJÜK:D -
#745 akkor arra IS várni kell még! -
#744 de sztem még elég kezdetleges állapotban van,legalábbis ezt olvastam -
#743 az király nem is tudtam -
#742 ahha -
#741 az uj True Crime is jön pcre? -
#740 hát ja de mondjuk szerintem a afő project ott a thaw meg talán az új true crime pcre -
#739 az is lehet vagy közben csinálgatnak más játékot és nem tudtak foglalkozni vele! -
#738 hát szerintem a kiadó cserebere volt ilyen hosszadalmas vagy én nemtudom.. -
#737 de fogalmam sincs mit halasztgatják nem hiszem hogy a ps2es verziohoz képest annyi ujdonság lesz benne! -
#736 Remélem hamarabb felkerül a netre! -
#735 hát ezaz:D -
#734 tökmindegy csak jöjjön má