Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    Én multkor beléptem az egyikhez, Skate Ranch-en voltunk. Egy ilyen bazi nagy karakterrel volt (tehát a félcsőnél késebb, és mikor beléptem, elkezdi, "óriás a félcsőben :D", és ott ugrándozott. Utána mondtam, hogy oké, és indítson egy graff-et. Fél percre rá indított is, majd graff közben 0 után elkezdi, "persze így könnyű, hogy csak csúszok". Tettem egy kérdő jelet, nem törődtem vele, megint kértem egy graffet, közben bejött valaki. Mondta neki is, hogy óriás a félcsőben... továbbra már nem emlékszem, asszem jött Jet és átmentünk máshova, vagy már nem tom.

Egyetértek, a DTC egy nagyon primitív klán, ha egyáltalán klánnak lehetne nevezni. sztem sose fogják megérteni, hogy egy jó klán nem abból áll, hogy megbeszélik 2-en, hogy a nevük elé odaírnak egy 3 betüt aminek jelentése van, és akor hátha 1-2 láma becsatlakozik még...
    Ezeknek a klánoknak csak annyi értelme van, hogy legyen min vitatkozni, veszekedni a másik klánokkal, hogy melyik a szarabb, meg ki az a szemét aki rájött, hogy szar és átment a másikba.

Engem abszolut hidegen hagy, hogy ki az aki csal, meg ki nem. Aki csal, az magát veri át jobban, nem ér el vele semmit. Nekem az a fő problémám viszont, hogy legtöbben azthiszik azzal fejlődnek, meg attól ügyesebbek ha minél több pontot csinálnak, képesek egész nap kőrözni EastLA-n - ez már nem csak a DTC klán.
    Ezt is írtam már 100x, tudom. De ez a pontra való kőrözgetés sokkal jobban inkább zavar, mint hogy csítereznek, meg klánokat hoznak létre. Legtöbb magyarnak fogalma sincs, miket lehet a játékban csinálni, garantálom, hogy a magyarok 80%-a még a Vert wallplantot se ismeri, de már 60 mill -es combora oltogatják a gyengébbeket pl..
    Próbálok nem törődni velük, de néha a játéktól elveszi a kedvemet, mikor én egymás után kb. 3x elesek 0 után kicsivel, és 50.-jére nézem, ahogy ugyan arra megy körbe körbe, 2 flippel, stb..
    Ennyit erről...