Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    Én a THPS online -on láttam, és Muhcrew-en is már (ott már régeben is írtak ilyesmit). Abban bízok, hogy véletlen kiszivárgott a hír az átírásról, és valaki elterjesztette. Szerintem minden esélye megvan, hogy ne csak egy kitalált pletyka legyen.
    Okok:
    -a thps-online -on többen megerősítették, van aki aztírja, hogy már 3 hónapja tudott róla. Muhcrew-en is említették.
    -eddig az a sorozat összes részét átírták (kivéve az első-t, de azt lehet emuval játszani :D)
    -megéri nekik átírni
    -lehetséges, hogy teljesen ugyan az mint a THAW motor, és már könnyebben áttudják írni.

Ellen-okok:
    -Szerintem is több idő kell az átírásához, legalább fél évet kellett várni mindegyik résznél az átírásra (miután bejelentették).
    -Nem jelentették be hivatalosan (legalábbis semmi nyoma). De erre tökéletes ellenpélda a THUG 1, amit ha Ausztráliából nem rak fel valaki a netre, akkor senki meg nem tudja, hogy kiadták PC-re hivatalosan is. A THAW is elég bizonytalan volt ha jól emlékszem.

Egyébként a THPS online -on csak nem terjesztenek hülyeségeket. Muhcrew-en is írták már volna, ha ez fake lenne. Basti például játék tesztelő az activisionnál, és ő se írta, hogy fake lenne ez a hír.
    Én bízok bennük, hogy kifogják adni.