Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már játszottam vele PS2-õn, egész türhetõ...kell a változatosság!
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Több trükk legyen, rengetegszer van Gazella underflip meg indy 900 ami hát ugye nem is lehet style trükk.
A no manual hol van? Valaki adjon egy idõt!
Elõtte fordítva voltak beállítva a spin gombok. a Q volt a jobbra, a W meg a balra 😄 Meg itt már próbáltam duplán használni a flipet, de a spint csak egyszer. Meg hát persze idõvel sokat tanultam az elõzõ videom óta 😄
Az volt az egyetlen szar hogy most nem ment annyira simán mint az elõzõ videomnál, akkor volt win reinstall elõtte. Most már azért kissé akadt, és megnehezítette sajna a video felvételt, sok helyen nem vette be amit nyomtam. Állandóan csak azt a hülye sima 50-50 slideot csinálta, pedig már begyakoroltam hogy mindig nyomok valamilyen irányt. De mind1 azért viszonylag jól sikerült, bár ennél tudok szerintem jobban is játszani :S - legalábbis ha egyedül cask úgy szórakozgatok single-be, ha már multiba néznek akkor csak tanyálok állandóan ha újat akarok csinálni :S
Jó a videód télleg jobbak mint az elõzõ! A 3. perctõl nagyon jó volt! Meg az a kis nomanual is!
köszi
Zene: 9/10
Style/Lines/Ideas: 9/10
Video Quality: 6/10
3. style videom, THAW 😊 Szerintem sokkal jobb lett mint az elõzõ videoim!
És én mit mondjak erre, olyan nehéz megnézni azt az oldalt, vagy visszaolvasni mert ezek már mind levoltak írva nagyon sokszor. Ha már neked kell segítség, és nem tudsz rájönni az egyszerû feladatokra, akkor legalább olvass vissza vagy az thaw-os oldalt nézd meg...
/hihetetlen...nem gondolkodik csak kérdez, de tenni érte azt sem/
msn-em:[email protected]
Line: Egyszerûek nem airosak nagyon, meg azt is észrevettem hogy nem mindegyik trükhöz teszel hozzá valamit pl.: Back/Front-flip, roll. Pedig ezekkel többet ér minden és ugynannyi idõ mint ezek nélkül!
Video quality: Hát olyan gamecamos 😄
Music: A második szerintem jobb lett mint az elsõ.
Overall: Összességébe jó, márcsak a pont miatt is!
My rating:
Line:6/10
Video quality:6/10
Music:9/10
Overall: 7/10
Rate it!!
(Ui.: Tudom h. THUG2-es videó de abba a topicba nem akartam belinkelni mert az a fórum meg van halva, szóval pls ne töröld Balu)
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Szerkesztés - Nem rossz, de azt a tehenes témát nem értem teljesen.
Anyag - mctv=wiezel NM-ei... Hirn meg csak régi dolgokat csinál!
Összeségében - Kevés styler van az mcbe, és sok tag :s Majd legközelebb!
Holnap szeretném ha lejátszanátok a másik elõdöntõt (Viki vs Mima). És akkor majd utána elõször a 3. helyért, és végül a döntõ következne.
Amúgy az online thawosok kiszimatolták a mi kis versenyünket, és tömegesével jelentkeztek nálam. Szal a nagy sikerre való tekintettel remélem rendezünk majd még egyet (még ezret!!) kicsit több versenyzõvel.
A bennt maradt versenyzõknek még sok sikert, és természetesen tájékoztatunk mindenkit itt sg-n a fejleményekrõl.
(Azt se tudom miért írtam ezt a postot lol)
Atti12 vs MimaSkate (közös kép elmaradt)
1. Santa Monica
2. Hollywood
3. Chicago
4. Oil Rig
5. Skate Ranch
Itt tartunk!
nesster vs ViktorMSC
1. Hollywood
2. The Ruins
3. Santa Monica
4. Santa Cruz
5. Kyoto
Így állunk
ui.: 3. helyezésért is lesz csata. AtiRadish meg majd ViktorMSC vs (mima vagy atti12) menet gyõztese!