Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • AtiRadish
    Irtam PM-et annak aki elkezdte terjeszteni ezt a "pletykat", csak hebegett habogott, ugyhogy nem lesz ebbol semmi. Kb mar en is 5 forumon lattam ezzel kapcsolatos hsz-eket. Sok a hiszekeny ember ennyi. Bar en is nagyon szeretnem ha lenne, meg ha az a fos ps2-es verzio is jonne. Amugy a beszelgetesem ezzel a bizonyos illetovel kb. igy zajlott le: kerdeztem honnan tudja az infot; valasz ra h. a legmegbizhatobb forrasbol, a shaba.comrol aki "allitolag" ki fogja adni. Ok, felmentem a shabara, termeszetesen sehol semmi. NA megirtam mar a 2. pm-et h. aztan megis hova tunt a hir; azt mondja biztos mar levettek (meg aznap:S), meg h. titokba akarjak tartani. Jaja persze. Altalaban minden jatekot be szokas jelenteni (tavaly is 3 honappal megjelenes elott szoltak a thawrol). Most meg "bejelentik" januar vegen es mar jon is februarba???? Oke szar jatek lesz, meg atirat, de azert tobb kell egy honapnal erre. Meg NINCS bejelentve hivatalosan ezert egyelore ez nem fog jonni.

Adja az eg h. ne legyen igazam a fentiekkel kapcsolatban, mer en is varom, csak legyunk mar realisak egy picit, es ne doljunk be az elso hulyesegnek!!