Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    Jah, sok videot meglehet nézni a thps-online -ról, a THP 8-ból.
    Nekem úgy tűnt, hogy a PS2-es és Xbox 360-as között semmi különbség így játékban (egyeznek a pályák, a sebesség, a trükkök (a saját készítésű trükköt is lehet használni a ps2-esben). Én olyat olvastam, hogy nem kell revertet csinálni leérkezésnél például, meg ilyenek. Ugyan azok a hibák i svannak a ps2-es és xbox 360-asban is (sőt, ugyan azok amik thaw-ban és thug 2-ben is :D - bounce, wallbounce, meg ilyenek).
    Ami a különbség, hogy az Xbox 360-asnak nextgen grafikája és mozgása van, ami közelebb viszi a realisztikussághoz, és az adja az élvezetet. Tehát minden mozgás ki van cserélve, és úgy vannak megcsinálva, hogy megkértek egy deszkást hogy csinálja meg a trükköket (asszem ki is biztosították valami kötéllel, hogy biztos sikerüljön, meg ilyenek :D). Tehát ez a 2 különbség van, meg talán van 1-2 hiba ami nincs meg a ps2-esben (de nagyon kevés).

A szerződésről én is hallottam, de az nincs megkötve, hogy milyen platformra kell kiadniuk minden évben. Ha kiadják PS2-re és Xbox -ra, akkor onnantól a PC már ettől független, akkor írják át amikor akarják ha átírják.
    Most egyébként megnéztem, a THUG 1-et például 2003 -ban adták ki konzolra, és 2005 -ben írták át PC-re, ez alátámasztja ezt az álításomat -> és lehet, hogy akár 2 év mulva írják át a THP 8-at.
    Egyébként a THPS 4-et az Aspyr írta át, a THUG 1-et és THUG 2-t a Beenox (de a THUG 1-et csak Ausztráliában adta ki), és a THAW -ot ismét az Aspyr. Azért meg is látszik, a THUG 1 és THUG 2 nem szaggat egyáltalán nálam, a THPS 4 az nálam némelyik pályán játszhatatlan, THAW is valamikor szaggat, de az tűrhetően (inkább csak akkor akad, ha többen vannak a szervern, de akkor se mindig)
    Egyébként az sokat segít, ha Windows -ba leveszitek addig 16 bitre a szineket, ha nagyon szaggat (legalábbis THAW-nál sokat segít, THPS4 -nél semmit :S )