Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyha te 10 évesen kezdtél volna játszani kb. te is így játszanál, ez nem kortól függ. Ha valaki 18 évesen kezd el ezzel játszani, nem fogy gyorsabban megtanulni játszani. Nem kell megmagyarázni butasággal a 'semmit' 😄
Sztem egyik se volt nehéz, ráadásul mint írtam én nem csináltam szponzor küldit, így szinte alap statokkal csináltam meg, de nagy része így is könnyû volt!
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Na szóval megcsináltam a fõ küldetéseket, mellékküldetéseket, és szponzor küldetések felét kb., aztán a classic módot sicken 100%-ig mindent, utána kiderült hogy akkor 100% az egész, ha minden fokozaton átviszem a story-t is meg a classic-ot is és csak akkor lesznek meg a locked trükkök, meg specialok, úgyhogy letöltötem egy 100-as mentést, és azt alakítottam át a saját Balu style-mra!
Hogyha átvitted a story-t sick fokozaton, a fõ küldetést, akor neked is ezt ajánlom!
Remek, most méginkább nem fogják észrevenni a banner alatti szöveget, fehér háttérre fehér szöveg... 😄
Senki se tudja h h vették fel a végét az x3o TV1-nek? :S
http://www.x3owns.com/index.php?page=videoview&usar=rodmen&video=x3oTV1
Ez az x3o honlapja itt van a tV1 is.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ha ügyes vagy, jól keresel, gondolkodsz idõ után megfogod tanulni, ha csak ilyen láma vagy hogy játék forumba próbálod kérdezni, talán soha nem fogod megtudni. Sztem menny el a boltba és vedd meg inkább 😉 Vagy találd fel magad 😄
"Tony Hawk's American Wasteland honlap (FAQ, segítségek, leírások, trükkök, képek, letöltések) Olvasd mielõtt kérdezel! (készítés alatt)" !!
Ide katt, és tippek, trükkök. És ott leírtam az alap dolgokat, amik kellenek story-nál ,vagy fontosak a játéknál, vagyis hasznosak.
Nem ez a wallflip az egyetlen, ahol nincs elég érthetõen leírva a feladat, úgyhogy nézd meg mindenképp! (úgyis még sok helyen elfogsz akadni 😄).
De egyébként végiglehet vinni a játékot egyedül is, én vok a példa rá! (kb. 1 hét alatt vittem végig ha jól emlékszem, ebbõl 2 napig a wallflippel szarakodtam, úgyhogy én is elszaroztam vele -> de a poén hogy semmi nehéz nincs benne, szinte bármikor megcsinálom komboba, csak hiányosan van leírva)
american wasteland hollywoodba vagyok és parkouros csákonál wail flipet kell csinálni fel kell futnu a falra és a lefelé és az ugrást kell nyomni nekem nem jön össze a wail flip help?
Lényegen nem változtat, a THPS 2-vel mostanába játszottam, és kombózás ugyan úgy van abba is 😛 Ugyhogy ha azzal úgy tényleg játszottál, nem csak kipróbáltad, akkor tudnod kéne, hogy hogy kell kombozni!
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Kicsit megint össze-vissza lett de azért nekem tetszik =)
Érdemesebb lenne elõbb a THUG 2-t vagy THUG 1-et átvinned, és az alap dolgokat abba megtanulni, és utána ez a THAW.
Én a THUG 2-be már 52 milió pontot csináltam 1 kombora (igaz kb. másfél év gyakorlás után 😄), de még így is bonyolult volt eleinte, mert még ehhez is jöttek új trükkök. És az a szar leírás ahogy itt leírja hogy mit kell cisnálni... :/
de a santa cruz pályán az összes betû egy olyan helyen volt ahol végig tudtam "grind"-olni.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"