Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    wallridebounce és wallbounce az tudtommal teljesen ugyan az. Amikor a semmi dob vissza, az simán bounce, de lehet már adtak egy trükk nevet is neki.
    Az nem vita téma, hogy melyikbe van több bug, ezen én nem is vitáztam. Mind a 2 játékban ugyan olyan hibák vannak, ugyan azok... (bouncek, korlát feldobás, wallbounce -k). Ok nélküli esések talán több van THAW -ba, ezeket meg kell ismerni, de ez ugyan úgy van thug 2-ben is.

Project 8 témáról annyit, hogy vagy a THPS 3, vagy a THPS 4 kb. -nél, valamelyiknél 1 évvel később lett bejelentve, hogy lesz PC-re, és fél évre rá jelent csak meg... (vagyis konzol és pc köött másfél év volt). Ha alapesetben gondolkodunk, még az is könnyen meg lehet, hogy másfél év mulva kezdik átírni, és 2 év mulva fog csak kijönni, mert lehet mással foglalkoznak. Ha az Xbox360-ast nem is akarják átírni, ott a PS2-es, azt átírhatják.
    A probléma az, ami miatt már én is kezdem elveszíteni a thp8 reményét, hogy nem akarják a PC-re fejleszteni a játékokat, Xbox360-ra egyszerább, több pénz van benne - nem éri meg PC-re kifejleszteniük :( . Minden jel arra utal, hogy az a céljuk, hogy megutáltassák mindenkivel a PC-ket, pc fejlesztgetéseket. Ha mindenki vett elég jó gépet, akkor kiadnak egy olyan játékot, ami már a jelenlegi gépeken nem fut el rendesen, hogy fejlesztgessen mindenki... Ez miatt sokan megunják a gépek fejlesztegetését, és inkább vesznek egy Xbox360-at vagy PS3-at, és ahhoz inkább megveszik a játékokat... Meg még rengeteg dolog miatt lehet, amiért nem akarják átírni PC-re, ez csak az egyik :(

Szóval én még bízom benne, mert esély megvan rá hogy átírják...