Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Balumann
    Amennyire vártuk, akorát fogunk csalódni is benne sztem :(
    THUG 2 jobb volt mint a THUG 1, pergősebb, gyorsabb, és jó leállások meg flippek voltak benne. Erre meg sztem teljesen THUG 1 alapra csinálták, bár a trükkök jobbnak meg sokkal többnek néznek ki, meg sok midnent átvettek a THUG1-2-ből is, de mégis THUG 1 alapuak azok a dolgok, amik nem tetszettek (sebesség, flipek, a trükkök sebessége, stb.). (ezeket video alapján mondom, lehet hogy a videok nem egészen a játékhoz hűek).
    Na és ahogy kijön a THAW, már várjuk a downhill jamet amit megint elfognak húzni mint az állat sztem :D már látom előre
    Ezen tényleg hülyeség vitázni hogy miért védik le a netet meg a játékot másolás védelemmel. De logikus gondolkodással én mindig arra jutok, hogy abszolut semmi jó dolog nincs benne nekik hogy minél többen játszanak. Inkább játszanak 60-70 -en a világon eredeti játékkal, mint hogy 30-40-en eredetivel és 300-an meg törttel, szervert is foglalja hogy sokan vannak meg nem jön be nekik haszon se -.-
    Na mind1 csak jöjjön már, úgyis csak azután fogjuk megtudni hogy hogy lesz ez a netes meg feltöréses dolog, mi ezért úgy se tehetünk semmit. Azt vállalhatom, hogyha kijött a játék, én csinálok egy FAQ-t ahova leírom hogy majd hogyan lehet netezni, elindítani, meg cracket leszedni honnan lehet, meg ilyenek? Csinálok egy olyasmit mint a SW Battlefront 2-nek (asszem sokszáz embernek hasznára volt az az oldal is :P)