• Major
    #49
    Ahol nem Nexus6 térít ott megjelenik Strogg. Szerintem egymás között felosztják a microsoftos híreket és egyszer az egyik egszer a másik próbál áttéríteni egy pár windows használó emberkét. Annyira off topic, hogy milyen a biztonságos a linux. Még egyszer leírnám mi a címe a hírnek: Az IE7 előtt fokozza adathalászok elleni védelmét a Microsoft. Biztos sok köze van a linuxhoz?!

    Más:

    "Szerintem meg netre, és levelezésre a linuxnál jobb választás nem igazán van"

    Ezért te pénzt kapsz?

    "Egyszerűen félnek az újtól. És sajnos a linuxot annyi "legenda" sújtja, hogy a borzasztó"

    Ha ilyen jó mindenben a linux, akkor miért nem uralja már legalább 50 százalékban az oprendszer piacot? Előbb írtad: "természetes, hogy egy szoftver méregdrága" Akkor logikus lenne, hogy átpártolna mindeki, mert a linux ingyen van.

    Pedig már egy pár éve van rá grafikus felület, és ugyanúgy csili-vilizheted mint mondjuk windowst.

    Talán mert mondjuk az amerikaiknak nem pénz egy win,...(?)

    "természetes, hogy a letöltés illegális."
    Ne adj Isten X év múlva a linux eléri az 50%os részesedést az oprendszer piacon és megjelennek rá majd játékok, persze ezek nem lesznek INGYEN! És majd elkezdik a linux felhasználók megcrackelni a linux alatt, akkor ők lesznek a gonosz linuxosok? Mert ő nekik már nem minden szoftverük tiszta?

    " természetes a horribilis office ár, még akkor is, ha a 80%-ra nincs is szükséged."

    Nem kötelező Microsoft Office, vannak winre is ingyenes office csomagok...

    Vírusos dologhoz visszatérve: Volt a Linuxra X db vírus, és mostanában nincs(?), talán ez annak is köszönhető, hogy olyan szintű pálfordulás még nem volt, hogy legyen érteleme írkálni vírusokat. Most abban a tudatban élsz, hogy nem lehet rá vírus írni. Ugyan már mindet fel lehet törni. Anno: Dvd nem lehet feltörni, ps2 játékokat nem lehet feltörni, és sorolhatnám. Majd kiváncsi leszek, majd ha linux nagyobb %ban lesz jelen az oprendszer piacon és megjelnnek a vírusok, majd mit fogsz reagálni. Mert most még teljesen felesleges írogatni trójaikat, mert nincs értelme. De később lsz már vmiféle motívációja.
    (Opera 8.0 nincs rá egy biztonság rés sem talán, mert kicsi a felhasználó tábora, IE6 - 25 db foltozatlan rés, talán mondok egy százalékot 80-90% ban vezető böngésző. Erre már van motiváció írkálni különböző gonosz célű progikat)

    De olyan szintű off topic ez is, hogy felesleges erről beszélni. Ajánlanám neked a Win vs. Linux. fórumokat vagy a www.hup.hu-t.