Mi vár rád a suliban?
  • Brigicsaj
    hát de minden nap volt suliba 6 órám aztán hétfőn kórus pluszba, kedden szolfész, szerdán zongora, csütörtökön megint szolfézs, pénteken megint zongora, akkor minden nap hazaértem jobb esetben 4-re akkor még gyakorolok 2 óra zongorát minden nap, akkor már 6 óra és akkor még tanuljak is, már tök fáradt vagyok és akkor verjek vmi észt a fejembe, jó akkor már jobb esetben 7-8 óra, akkor menjek el fürödni akkor fél 9 és utána örülök ha eljutok az ágyig, és akkor még lesz vagy fél 11 amire elalszom mert jár az agyam hogy miztos hogy mindent meg csináltam, mindenből meg van a lecke, mindenből tanultam meg egyebek......és akkor reggel negyed 7 kor felkeltem tök kómásan és alig vártam a hétvégét, hogy végre kitudjam magam aludni.....és akkor haverokra szinte semmi időm nem volt vagyis csak hétvégén.......
    szal nekem ez még sok volt, ahoz képest 5 éven keresztül egész jól bírtam.....
    de aztán 7. félévkor lett 5 3-asom és akkor azt mondom hogy inkább abbahagyom és a tanulásra koncentrálok, mivel úgy se zenészként szeretnék továbbtanulni......
    na és ezt a félévi 5 hármast sikerült egyre kijavítani évvégére........
    szal röviden ennyi.....