2585
Mi vár rád a suliban?
-
#744 szívás, pótolhatod majd az anyagot...... -
#743 [BETEG]
[NEMMEGYSULIBA] -
#742 most nekem is, pedig én is járok.....:DDD
főleg a jövőhetem eléggé eseménydús lesz, szal az nagyon hamar el fog menni.,....:D
-
#741 Elég gyorsan telnek a hetek :)
(Nekem, pedig járok suliba) -
#740 semmiből nem értesz semmit?:) -
#739 khm... 1 het kulva dolgozatok tomkelege , semmit nemertek szal KÁOSZ. :) -
#738 loálos pólóban :O -
#737 mért én tanulom az éneket, szal a sulinál vagyunk.....:DDDDDDD -
#736 najó. kicsit nagy kanyart vettünk. mostmár télleg privi. -
#735 -.- -
#734 hát én 8 éve énekelek, énekes osztályba járok! :)
minden kedden van kórus és arra szoktam járni, meg heti 4 órában van ének...:)
fúú legutóbb voltunk fellépni és olyan felháborodás lett hogy a tanár nem engem választott szólistának, tök arikvoltak a haverok/bnők........ott mondták hogy én sokkal jobb vagyok meg stb......:DDDDDDDD
nagyon jó érzés volt....:DDDD
ilyet szólt bnőm hogy ménem megyek a megasztárba......:D mondom 1.: túl fiatal vagyok hozzá ,2.: nekem ilyen jó hangom azért nincs.....:D
bár amiket láttam most is hogy kik mentek.... hát egy jópárnál én sokkal jobban énekelnék, na meg mondjuk 1 bajom lenne hogy nem biztos hogy bírnék akkora közönség meg kamera előtt úgy énekelni.....:DDD
jó mondjuk kórussal voltunk már a városi újságban meg az m1-en de az mégis sokkal másabb mert kórus és nem egyéni.....:DDD -
#733 áhá. szóval énekelsz is. én is énekeltem egy ideig egy együttesben, de nekem sehogy se jött be. nem hallottam jónak a hangom akárhogy képeztem, így mostmár csak gitározok.
most is jársz valahova énekelni amúgy? -
#732 volt, most adtuk el a zongorámat......
mondjuk engem inkább az éneklés kapcsolki.....:)) -
#731 na jó, én csak azt mondon, h nem hagyd abba a zenélést ha szereted. nekem spec a zene azért fontos, mert ha nem zenélek rossz kedvem van, és a tanulás, munka is rosszabbul megy. amúgy van otthon hangszered? -
#730 a zenesulival semmi bajom nem volt csak hogy elvette az időmet.......mert ahova én jártam tanárhoz olyan darabot tanultam amilyet szerettem volna....:DDD
vagyis hát a tanár mutatott mindig vagy 4-5 darabot és választhattam hogy melyik tetszik jobban......:))) -
#729 noazt megértem, ha nem akarsz zenesuliba járni, de attól még lehet gyakorolni önszorgalomból. én is otthagytam a zenesulit 3 év után, mert nem érdekelt az a stílus, amit ott kellett jáccani. -
#728 hát de minden nap volt suliba 6 órám aztán hétfőn kórus pluszba, kedden szolfész, szerdán zongora, csütörtökön megint szolfézs, pénteken megint zongora, akkor minden nap hazaértem jobb esetben 4-re akkor még gyakorolok 2 óra zongorát minden nap, akkor már 6 óra és akkor még tanuljak is, már tök fáradt vagyok és akkor verjek vmi észt a fejembe, jó akkor már jobb esetben 7-8 óra, akkor menjek el fürödni akkor fél 9 és utána örülök ha eljutok az ágyig, és akkor még lesz vagy fél 11 amire elalszom mert jár az agyam hogy miztos hogy mindent meg csináltam, mindenből meg van a lecke, mindenből tanultam meg egyebek......és akkor reggel negyed 7 kor felkeltem tök kómásan és alig vártam a hétvégét, hogy végre kitudjam magam aludni.....és akkor haverokra szinte semmi időm nem volt vagyis csak hétvégén.......
szal nekem ez még sok volt, ahoz képest 5 éven keresztül egész jól bírtam.....
de aztán 7. félévkor lett 5 3-asom és akkor azt mondom hogy inkább abbahagyom és a tanulásra koncentrálok, mivel úgy se zenészként szeretnék továbbtanulni......
na és ezt a félévi 5 hármast sikerült egyre kijavítani évvégére........
szal röviden ennyi..... -
#727 (privi ment) -
#726 míért hagytad abba? nem hiszem, h suli mellett nincs napi 1-2 órád gyakorolni. ha igazán szereted, akkor csináld. nem éri meg 5 év után abbahagyni : ) -
#725 ez mindig így van.....:) senki sem lehet tökéletes....:))
én is 5 évig zongoráztam és azt mondták hogy nagyon jól tudok, én nem hittem el.......:D fúú ne tudd meg hogy milyen gyász volt amikor abbahagytam....:DDD
(kép ment....:P) -
#724 csak fele annyira gitározok jól, mint ahogy szeretnék : )
(mivan már a képpel?? : D) -
#723 biztos jól gitározol....:)) szívesen meghallgatnám egyszer......:)) -
#722 én meg akkor halok meg, ha nem gyakorolhatok : ) legalább napi 10 percre elő kell vennem a gitárt, hogy nyugodtan aludjak. -
#721 az jó! ;)
Nekem inkább a zene az életem! :D meghalok ha egy nap nem hallgathatok zenét.....:)
-
#720 ha tehetném egész életemben csak sziklátmásznék. : ) -
#719 jah hát ennyi dolog mellett nem csodálom hogy ritkán jutsz el.....:) -
#718 karate, meg kickbox. mind2ben versenyzek is. de szerintem a legszebb dolog a világon az a sziklamászás. csak ritkán jutok el a sziklákig : ) -
#717 huh.....:)) az tök jó! :) -
#716 úú.....sűrű napjaid lehetnek.......;)
milyen edzéseket tartasz? :) -
#715 ja, én is zenéltem ám. egy jazz együttes basszerosa voltam 2 évig. meg most is hívnak néha fellépni, ha megbetegszik valaki, meg hasonlók. -
#714 ajjaj. nekem a suli mellett 1000 dolgom van. először is dolgozni kéne néha, h legyen szajré kocsira, motorozásra, meg kajára (asztalos vagyok). aztán edző vagyok Balástyán, hetente 2× járok föl. és versenyzek is, szóval arra is edzeni kéne. ezeken kívül 5-en nyaggatnak egyszerre, hogy csináljak nekik honlapot. tanulni azt éjjel 10-11-től olyan 3-4-ig szoktam. már kezdek leszokni az alvásról : )
habár most jól jön egy kis szünet ; ) -
#713 nincs nagyon.......régebben (féléve) még zongoráztam de azt is abba hagytam mert eléggé elvette az összes időmet és romlottak a suliba a jegyeim.....
így aztán most a haveroké a szabadidőm meg zenéthallgatok, meg így egyszer egyszer egy kicsit leülök a géphez netezni.....:)
neked van vmi? :) -
#712 jóvanna. énkérekelnézést : )
amúgy mi a hobbid (így a suli mellett) -
#711 Hát szerinted ha Budapestre fogok feljárni suliba? ;DDDDDDD
közvetlen Bp alatt van.....;) -
pasquale #710 csepel szigeten csepel alatt -
#709 most kicsit hülye leszek: Szigetszentmiklós az hol van?
amúgy én Szegedi vagyok, és itt is tanulok. -
#708 hát ebben igazad van....:)
Én most Szigetszentmiklóson lakok......miért? Te? ;D -
#707 tetudod. csak azt mondom, h érdemes azt csinálni, amit a legjobban szeretsz, mert azt a legkönnyebb + még néha élvezed is.
amúgy most hol lax? -
#706 hát én vhogy a kettő között vagyok....
tanáraim meg szüleim ajánlották hogy nekem az lenne a jó, és én így végül is egész jónak találtam, meg hát ha elvégzem utána végül is még bármi lehet belőlem......:) -
#705 egyik barátnőm is közgázra jár, de nincs tőle elragadtatva...
de téged érdekel is ez a szak, vagy csak így döntöttél?
mert sokan azért mennek a közgázra, mertnem tudják eldönteni hogy mit szeretnének.