DarkStar One
  • PiszkosFred
    Ascaron jatekok mar csak ilyenek ;] Tortuga-t anno azert vettem meg, mert pirates! remake volt (aztan jott a hivatalos Sid batyank altal femjelzett pirates is, de csak kesobb sokkal). A Sacredet is megvettem, mert kellett mar egy jo kis Diablo klon, nem is csalodtam, azt kaptam ezuttal is, amire vartam. UFO Aftershock is csak azert figyel a polcon, mert biztam benne, hogy Sid apank es a Microprose mai napig egyedulallo remeket sikerul megkozelitenie. Hat talan itt egy kicsit csalodtam. Port Royale-t meg azert vettem meg, mert a c64es Pirates! megfertozott '89 korul, es azota gyujtom a hasonlo korban jatszodo jatekokat.

Most itt a DS1, tudtam hogy FL/Privateer klon ez is, egyelore elvagyok vele. Az biztos, hogy Ascaron jatekbol a magyar atlagnal boven tobb figyel a polcon, lehet a hazai piacot en tartom el :D

De amit mondani akartam ezzel, hogy varhato volt, a fejleszto/kiado neve mar utalt ra, hogy nem ez a jatek talalja fel a spanyol viaszt, hanem csak egy jol kitaposott utra lep, es a szokasos klisekbol epit fel, valami - latszolag - ujat. Ami egy ideig biztos szorakoztato, aztan megy a budget kategoriaba, majd a muzeumba... Hozzateszem, vagyok olyan fanatikus, hogy tetszik a jatek, semmi bajom vele, hogy nem egy EVE Online szintu galaxist kaptam. Egyelore legalabbis.