DarkStar One
  • Bucser
    Bocs az X3 nem spaceship simulator nem spacefight simulator hanem Spacesim. Azaz az egész galaxis történéseit modellezi. Egy ilyen világműködtető engine mellet szerintem butaság lenne egy egyszerű Shoot'em'Up-ot csinálni. Baromi korrekten meg van cisnálva a kereskedelem a gyártás és a gazdaság működik akkor is ha te nem kereskedsz és gyártassz . Vadászhatsz hajókat és eladhatod a te dolgod vagy éppen bounty-ra is hajthatsz vagy short/fast runokal kereskedhetsz spaceweedel. Ez a szépsége az egésznek hogy nagyjából azt csinálsz amit akarsz... Nem vagy beleszorítva a storyba és a BBS küldik külön feelinget adnak az egészhez. Szóval kis következetesség kéne az értékítéletben: Ezt szíják az emberek az X3-at mert bonyolult ezt szídják mert bele vannak szorítva a storyba az X3-at meg mert unalmas hosszútávon. Kérdem én: ki tart puskát ezen emberek fejéhez, hogy játszanak a játékkal? Eve meg azért nem jó mert sok a bunkó magyar... NEm kell tudniuk, hogy te is az vagy.... (pl van olyan MMO amiben senki nem tudja rólam, hogy magyar vagyok csak néhány alap haver akikkel TS-en együtt játszunk. NA és? Szóval nem értem a hőbörgést egyik oldalról sem.

A Demo után abszolút nyílvánvaló volt, hgy ez egy egyszerű Shootemup lesz. NEm is értettem miért várnak egyesek elite szintű játékmenetet... ez 25 óra és kalap kabát több nincs benne. Mellesleg nem is modolható:D