DarkStar One
  • Ace McCloud
    #1108
    W A R N I N G ! ! !

    A következő sorok súlyosan károsíthatják ön, és haverjai játékélményét, ezért kérem csak alaposabb megfontolás után vizuálják!!!!


    Hi!
    Elég egy bizonyos szint is, de egy jó taktika is megteszi...
    Pl: eldobod a rakományod (a jobb manőverezhetőség érdekében), amint 2.0 közelségbe érnek a kalózok, aztán sebesség 0 ra, rájuk fordulsz, boostal közelebb mész, és várakozol, amíg 0.9 - 0.8 közel érnek. Az első valszeg jön neked, miközben ontja rád az áldást, te ki tudsz térni az (alapesetben) A, és D billentyűkkel miközben folyamatosan lövöd. Ezzel a módszerrel elvileg 3 gépet hidegre tehetsz, mielőtt elérnek, a többit meg csak levadászod valahogy, mielőtt a következő hullá(k)m elér, amit hasonló módon kezelhetsz. Amennyiben az ellen trükközik, azaz manőverezik, az E betűvel ki tudod jelölni a kevésbé trükkös társát, így ez is megoldódik..
    Figyelj még arra, hogy a berendezéseid közül melyik aktív (összekapcsolt kapcsok jelölik) mert ez is sokat segíthet. Érdemes sokat használni harcban az A, W, D, S billentyűket, és elsőként a nehéztüzérséget kilőni (vörösebb hajtóműfény, vagy vörösebb lövések), hogy a gyengék maradjanak utoljára. Még így is néha hazavágnak, ha nem figyelesz a pajzsaidra, ekkor érdemes újratölteni a kimentést, amit (remélhetőleg) előtte elkövetsz. Nem nagy kunszt a harc, nagyon érződik rajta az egyszerű MI, csak ki kell tapasztalni, és sablonos lesz.
    Sok sikert, és bocs attól, akitől elvettem a játékélményt...